OT: vanocni darky dodatecne - papinak na elektriku nebo jinej zazracnej hrnec ?

Miroslav Mraz mrazik na volny.cz
Čtvrtek Prosinec 29 14:29:25 CET 2022


Spíš je to nějaký psychický blok. Když nevíte z čeho je to uděláno, 
chutná vám to. Na vojně kotelníci udělali psa na česneku, kus jsem 
přinesl na cimru absolventů, pěkně to vonělo. Byl tam kluk z Prahy, část 
na mně vyloudil a sežral to v domnění že je to skopové. Jenže pak mu 
začalo vrtat v hlavě kde by se v kasárnách vzala ovce nebo koza. A když 
se dozvěděl, že to byl pes, poblil se.

Mrazík

On 29. 12. 22 13:44, Jirka Mww wrote:
> Co je a co neni exoticke jidlo je ciste osobni preference. Klokani gulas 
> byl u meho svycarskeho zamestnavatele v kantyne pomerne bezny obed. 
> Kdyby to tam nebylo napsane na tabuli, ani bych si toho nevsiml.Jednou 
> jsme u nas ve firme meli kolegu z Indie. Nakonec jsme ho ukecali, ze si 
> ten hovezi gulas dal. Jak mu chutnalo. Je to spis o vychove, tradicich a 
> tak.
> 


Další informace o konferenci Hw-list