OT: vanocni darky dodatecne - papinak na elektriku nebo jinej zazracnej hrnec ?
Miroslav Mraz
mrazik na volny.cz
Čtvrtek Prosinec 29 14:29:25 CET 2022
Spíš je to nějaký psychický blok. Když nevíte z čeho je to uděláno,
chutná vám to. Na vojně kotelníci udělali psa na česneku, kus jsem
přinesl na cimru absolventů, pěkně to vonělo. Byl tam kluk z Prahy, část
na mně vyloudil a sežral to v domnění že je to skopové. Jenže pak mu
začalo vrtat v hlavě kde by se v kasárnách vzala ovce nebo koza. A když
se dozvěděl, že to byl pes, poblil se.
Mrazík
On 29. 12. 22 13:44, Jirka Mww wrote:
> Co je a co neni exoticke jidlo je ciste osobni preference. Klokani gulas
> byl u meho svycarskeho zamestnavatele v kantyne pomerne bezny obed.
> Kdyby to tam nebylo napsane na tabuli, ani bych si toho nevsiml.Jednou
> jsme u nas ve firme meli kolegu z Indie. Nakonec jsme ho ukecali, ze si
> ten hovezi gulas dal. Jak mu chutnalo. Je to spis o vychove, tradicich a
> tak.
>
Další informace o konferenci Hw-list