RE: Re: OT: GME si snad dělá srandu

ok2mtm ok2mtm na seznam.cz
Sobota Listopad 20 21:00:09 CET 2021


Panely svítí, barva světla dobrá, a protože to byla po mnoha letech náhrada novomanželského lustru, tak to je doopravdy plus oproti volně visící kompaktní žárovce nebo LED žárovce. Jestli to plní deklarované parametry netuším. Jediné co jsem přehlédl při objednání bylo, že to nemá držáky pro přidělání na strop. Takže pár ohnutých kousků hliníkového plechu a ke tropu přišroubovaný dřevěný hranolek jako distance.
Na něco podobného jsem koukal už před lety, ale cena byla asi čtyřnásobná, což už bylo trošku moc.
Tomáš OK2MTM

-----Original Message-----
From: Hw-list [mailto:hw-list-bounces na list.hw.cz] On Behalf Of Zdenek
Sent: Saturday, November 20, 2021 8:45 AM
To: 'HW-news' <hw-list na list.hw.cz>
Subject: RE: Re: OT: GME si snad dělá srandu

O tom panelu také uvažuji jako o náhradě za zářivky v kuchyni. Jak jste s ním spokojený?

-----Original Message-----
From: Hw-list [mailto:hw-list-bounces na list.hw.cz] On Behalf Of ok2mtm
Sent: Friday, November 19, 2021 9:41 PM
To: 'HW-news'
Subject: RE: Re: OT: GME si snad dělá srandu

A to jste určitě v GME ještě nezkusili objednat 2ks 120*30cm LED panelů. Boj s eshopem to byl na několik dní, protože jsem k tomu chtěl i pár pytlíků konektorů. Nakonec konektory samostatně, a potom už to šlo, i když to nebylo jednoduché. Ono to totiž neumí zabalit dohromady, což bych pochopil, ale oni neumí zabalit do jednoho balíku ani ty 2 LED panely. Tedy stáhnout fólií dvě placaté krabice, aby z toho vznikla jedna zásilka o trochu méně placatá.
Raději tou fólií zabalí každý zvlášť do extra zásilky. Tohle ale člověk zjistí, až si vylučovací metodou na alespoň dvou PC zkouší různé kombinace zboží v objednávce, co kdyby se náhodou něco objednat skutečně dalo. Osobní odběr jsem sice na začátku úplně nezavrhnul, ale představa, že s packou 120*30cm pojedu nejdřív metrem a potom 250 km vlakem mě doopravdy nelákala.
Velkoobchod před lety fungoval tak nějak normálně - poslala se poptávka, přišla nabídka a podle potřeby se udělala objednávka. Když přišlo TME, tak objednávky v GME skoro přestaly, kromě pár drobností typu VF obvody. Teda než vyprodali. Web resp. eshop se do toho ale netahal.

Tomáš OK2MTM

_______________________________________________
HW-list mailing list  -  sponsored by www.HW.cz Hw-list na list.hw.cz http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list



Další informace o konferenci Hw-list