OT: vanocni darky dodatecne - papinak na elektriku nebo jinej zazracnej hrnec ?

Pavel Hudeček edizon na seznam.cz
Pátek Prosinec 30 12:47:24 CET 2022


Přesně tohle dělal můj nájemník, když byl půl roku ve Vietnamu a říkal 
že super, ochutnal všechno včetně různých hadů atd.

PH

Dne 30.12.2022 v 10:51 Jindrich Fucik napsal(a):
> Já k tomu mám ještě třetí:
> 3. Jez to co místní, tam kde místní
>
> (potažmo - vyhejbej se hotelové stravě, která se snaží vypadat jako 
> strava v Evropském hotelu. To nikdy nepřináší nic dobrého)
>
> Dne 29.12.2022 v 22:08 Jirka Mww napsal(a):
>> Naší monteri, co jezdili do exotických zemí, měli dvě pravidla:
>> 1.Nenahlizet do kuchyně
>> 2.Neptat se, z čeho to jídlo je
>>
>> Pokud vím, všichni se v klidu dozili důchodu.
>>
>> Dne čt 29. pro 2022 18:53 uživatel Pikulik <picom na volny.cz 
>> <mailto:picom na volny.cz>> napsal:
>>
>>     Tak to doufám nejíš ani žádné uzeniny, paštiky, šunkové pěny, ...
>>
>>     Kontrolní otázka. Kde skončí prošlé balíčkované maso, salámy a další
>>     masné výrobky, které se neprodají ?
>>
>>     Dne 29.12.2022 v 14:48 Petr Labaj napsal(a):
>>      > Přesně. Technicky bych mohl sežrat cokoli jedlého, ale 
>> psychicky ne.
>>      > A právě z podobných důvodů, jako je v tom příběhu z vojny, nežeru
>>     nic, o
>>      > čem explicitně nevím, co to je.
>>      > Můj přístup je, že raději hlad než konzumace neznámé stravy.
>>      >
>>      > PL
>>      >
>>      > *********************


Další informace o konferenci Hw-list