OT Hadice k pracce

Vladimír newlad na centrum.cz
Sobota Říjen 30 17:19:01 CEST 2021


https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/spojky-rozdvojky-k-filtraci/prechodka-na-hadice-16-22-19-25-mm
Podobné mají v různých Bau***


------ Původní zpráva ------
Od: "Admin HWnews" <hwnews na cncnet.info>
Komu: "HW-news" <hw-list na list.hw.cz>
Odesláno: 30.10.2021 15:57:00
Předmět: OT Hadice k pracce

>Zdravim,
>
>sice je to totalni OT, ale jsem tak neskutecne nasranej...bud ze jsem blbec a nebo ze se proste tenhle svet riti do fakt velkyho ...
>
>Pokud pominu prvotni na...ni, ze manzelka narvala pracku tak az se utrhnula cela vana a tudiz je pracka na odpis...coz zavrel jsem oci a objednal novou pracku Samsung (stara byla Bosch). Objednal k ni novou privodni hadici, aby ta stara zpuchrela nepraskla. Potud dobre.
>
>Chci zapojit odtokovou hadici husi krk...mame na nem prodlouzeni a zapojene do sifonu umyvadla. Prvni problem...z Bosch pracky vedla hadice zakoncena vnitrnim prumerem 17mm. Prodluzovacka mela take na obou koncich 17mm. Mezi to byla vlozena spojka holendr-holendr. A na sifonu take holendr 17mm. Ne tak ovsem Samsung...ta ma vystupni diru 22mm. Cekal jsem tedy, ze koupim samici 22mm a na konci 17mm...nic takoveho nikde nevidim.
>Koupil jsem tedy aspon tohle:
>https://www.electroworld.cz/481281728613-vytok-had-univ-1-2-4m
>
>Pripojim to do pracky a ono to tam jde volne...sice skoro, ale volne. Kdyz tam ale strcim druhej konec vypadajici stejne s prackou tak tam jde krasne a vypada ze bude i tesnit. Priznam se, ze ve svete kde jsou normy jak maji vypadat banany je tohle proste spatnej vtip. Nezbyde mi asi nez jit do dilny a svarit si nerezove prechodky na ty spravne prumery.
>
>Nebo na to jdu uplne spatne? Neco jsem prehlidnul?
>
>Tri dni se u nas nepralo...deti zitra odjizdeji do skol...pracku jsem pristrkal k vane a mam hadici od pracky strcenou do vany a na konci privazanou PETku aby nahodou nevypadla a nevytopila sousedu pod nama co maji cerstve zrekonstruovany byt.
>
>RV
>_______________________________________________
>HW-list mailing list  -  sponsored by www.HW.cz
>Hw-list na list.hw.cz
>http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list



Další informace o konferenci Hw-list