Re: OT: Pochvala (bylo: Re: Pošta v pomalém režimu)

Jindrich Fucik fulda na seznam.cz
Pátek Říjen 15 13:41:53 CEST 2021


To máš neuvěřitelné štěstí. Já takové nemám. Tedy vlastně - oni nic neztratili, ale už se mi několikrát stalo, že mi nedorazila zásilka a tak jsem jí začal hledat. A pokaždé se zjistilo, že se pošťačce se zásilkou nechtělo a tak jí nedoručilo, ale pak se jí nechtělo ani s výzvou k vyzvednutí a tak jí zahodila a po měsíci zásilku pošta vrátila. Jindy se jí zase nechtělo, tak na zásilku rovnou prdla razítko adresa neexistuje a vrátila. A to prosím pěkně u periodické zásilky, která chodila každý měsíc, takže mi odesílatel okamžitě volal.

Vůbec nejzábavnější bylo, když jsem situaci vyeskaloval až k řediteli pro Prahu. Na první pohled se mi zdál jako docela rozumný člověk. Tak jsme se domluvili, že nějakou dobu bude sledovat moje zásilky a že si za čtvrt roku sedneme a podíváme se na to. Tak jsem si evidoval co čekám a co ne. Pak přišlo na setkání, on vytáhl seznam, já vytáhl seznam a říkám, že mi schází tyhle dvě zásilky. Na to on se podíval do seznamu a s klidnou tváří povídá. Ano, ty jsme vrátili jako nevyzvednuté, protože je k vám pošťačka nedonesla.
Mno co vám budu povídat, s touto zkušeností se prostě pro poštu těžko hledají slušná slova. Bohužel jsem zatím nepřišel na důvod k pochvale. A přiznejme si to, ta zásilka, kterou jsem zahájil toto vlákno má jasně nakročeno k tomu se zařadit mezi další podobné.

---------- Původní e-mail ----------
Od: J. Polívka <jpolivka na volny.cz>
Komu: hw-list na list.hw.cz
Datum: 15. 10. 2021 11:34:00
Předmět: Re: OT: Pochvala (bylo: Re: Pošta v pomalém režimu)

> používám ČP od 90 roku, tehdy většinou na dobírku. Stála 12,50 Kč. Nikdy 
> mi pošta nic neztratila.


Další informace o konferenci Hw-list