OT - muj covid

Petr Zahradník clexpert na clexpert.cz
Neděle Prosinec 26 10:23:12 CET 2021


Dnes jen takhle jednoduše odpovídám všem dohromady, protože se to vše zvrhlo v debatu o očkování, o kterém jsem vlastně vůbec nechtěl psát, a jen jsem napsal svůj kratší názor. Chápu, že už se tu šikujete, abyste mě masírovali, ale nemá to smysl a já nepřistoupím na vaši hru. Jestli vás hnětou nějaké mé věty typu, že jsem velice tolerantní ke všem, kteří se chtějí nechat očkovat, tak to je jen váš problém, ne můj. Já tím chci jasně říct, že mi vůbec nevadí, že se chcete očkovat. Nic víc, nic méně. Nebudu se vám omlouvat za způsob, kterým jsem co napsal. Pokud za tím hledáte něco jiného, hledejte dál.

Nejsem antivaxer, to je nějaký váš dehonestující termín pro někoho. Ano, jsou lidé, kteří se nedokáží smířit s jiným názorem a pak pro ostatní hledají nějaké termíny, aby ho mohli někam zařadit, nějak vytěsnit, označit. Je to trapné a takhle se chovají děti v mateřské školce. Později začnou komolit různé firmy, které se jim nelíbí, třeba Mrkvosoft, cokoliv si najdou. Ubohé, no, není to můj problém. Kdo se nechce nechat opíchat něčím, čemu nevěří, co se mu nelíbí, tomu budeme nadávat. Mám vás rád, ale jděte s tím třeba do prdele 😊 ano, zcela na férovku. Na mě to nepůsobí, nemusíte mi to psát, používejte si to třeba v kruhu rodinném.

Nebudu vám dávat žádné argumenty, nebudu si o tom dál povídat. Jen zopakuji, že tato vakcína není vakcínou, protože nesplňuje ten úplně nejzákladnější princip vakcíny, tedy že chrání proti nákaze. To je fakt, který nelze nepřijmout. Stejně jako nebude žádná skupinová imunita. Nebude, prostě nebude, nejde to, už se to ví. Lhali vám, lžou dál, ale už jim to moc nejde. Necpěte mi do úst nějaké 5G čipy a falší dezinformace, to si nechte, na takovou úroveň nesestoupím. Berte mě prosím takového, jaký jsem, berte mé rozhodnutí jako fakt. Nemám touhu se tu s vámi hádat a už vůbec ne tónem, který docela rychle graduje, a způsobem ode zdi ke zdi.

Otevřená data znám a koukám se na ně už hodně moc dlouho a koukám se na ně skoro každý den.

Tak asi závěrem. Chtěl jsem vám předat nějakou laickou zkušenost z mého léčení. To jsem udělal. Jestli to pro vás bylo aspoň trochu zajímavé, jsem moc rád. Proto jsem to psal a strávil jsem nad tím docela dost času. Samotného mě na tom dost věcí a souvislostí překvapilo, a proto jsem vám to chtěl napsat. Kdyby to napsal kdokoliv z vás, sám bych si to rád přečetl a nějak se z toho poučil. Nikde se o tom nepíše, novináři nic takového nesledují, neinformují, ty informace prostě nejsou. Přitom já, když se nad tím zamýšlím znovu a znovu, zapadají mi do sebe ty kamínky divností.

Naložte s informacemi, jak umíte, přestaňte se rozdělovat do všech možných skupin a po těch ostatních šlapat a zadupávat je do země. Zkuste spíš spolupracovat na tom, aby svět byl lepší.

Krásné Vánoce všem!

Petr Zahradník, počítačový expert
e-mail: clexpert na clexpert.cz
mobil: 602 409 601, telefony: 475 501 627, 910 256 000
http://www.clexpert.cz, http://www.zahradniksebavi.cz
Petr Zahradník, Computer Laboratory
Obvodová 740/14, 400 07 Ústí nad Labem

-----Original Message-----
From: Hw-list <hw-list-bounces na list.hw.cz> On Behalf Of kral.j na centrum.cz
Sent: Sunday, December 26, 2021 9:44 AM
To: hw-list na list.hw.cz
Subject: Re: OT - muj covid

To tomík. To omdlení v souvislosti s vykonáváním malé potřeby je specialitou pánů. Kdysi to v TV vysvětlovala MUDr. Cajthamlová. Sám jsem zažil dvakrát. Poprvé to bylo před místnůstkou, ale podruhé přímo v ní. A to bylo horší, protože jsem se tam zašprajcoval včetně zablokování dveří.
Král
_______________________________________________
HW-list mailing list  -  sponsored by www.HW.cz Hw-list na list.hw.cz http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list


Další informace o konferenci Hw-list