RE: [OT] Výlety s kočkou --> Re: Jakou rychlost blikání registrují rybičky?

Pavel Hudecek edizon na seznam.cz
Pátek Září 4 16:13:33 CEST 2020


No je to věc verze FW:-)

Ale hlavně se musí začít odmala, tahle ještě před 2 týdny zvládla probíhat 110mm trubkou.

Další věc je, že se musí na postroj navyknout, nejdřív ho používat jako hračku co se dá lovit, pak občas na chvíli nasadit a hrát si s něčím jiným, tuhle fázi jsme měli snad 3 týdny. Pak teprve připínat vodítko a to zas jen nechat tahat po bytě. Tohle jsme teda měli jen půl hodiny, protože návštěva jí chtěla vidět venku:-)

Teď máme fázi, kdy běhá po dvoře a tahá za sebou vodítko. Nevím koho napadlo, aby vodítko pro kočku mělo jen 1,2 m, takže teď čekám až mi přijde pětimetrové navíjecí. Pak budou výlety mimo dvůr.

PH

Od: Jindrich Fucik

Ahoj, tady se zeptám jménem dcery - jak se to zařídí, aby se mohlo s kočkou chodit na výlet? Ona se o to děsně snaží, ale u naší kočky to má pochopení tak maximálně 2 minuty, pak jí to přestane bavit a začne se vztekat, nebo se vyvleče a zdrhne.

Naše kočka má ráda střechy, nedovedu si moc představit, jak bych jí vysvětlil, že má ze střechy slézt dolů v jiném čase, než kdy si sama usmyslí (což je mnohdy dost pozdě, zejména pokud se má zhora na co koukat - například postavičky, které se jí snaží dostat dolů)

---------- Původní e-mail ----------
Od: Pavel Hudecek
Mimochodem, výlety s kočkou mají některá specifika. Např. zatímco pejskové stromy očůrávají, kočka na ně šplhá. A když to dělá se světlem na zádech a rychlostí asi 2 m/s, vypadá to dost efektně:-)

------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://list.hw.cz/pipermail/hw-list/attachments/20200904/6836cd85/attachment.html>


Další informace o konferenci Hw-list