Napln do UZ mycky?

Petr Labaj labaj na volny.cz
Středa Únor 12 17:35:02 CET 2014


Izopropyl urcite nevadi.
Tady jde o to, jestli vadi ten technicky lih (tj. etanol + trocha benzinu nebo jinych nechutnych primesi).

PL

**********************************

From: <hw na itherm.cz>
To: "'HW-news'" <hw-list na list.hw.cz>
Sent: Wednesday, February 12, 2014 5:30 PM
Subject: RE: Napln do UZ mycky?


| Podle me IPA nemuze vadit, umyvaji se tim desky v hodne firmach.
| 
| Pak jsou "specialni" cistidla, muzete se podivat co obsahuji
| 
| http://www.pbt.cz/produkty/spotrebni-materialy/materialy-pro-cisteni/materialy-pro-cisteni-dps?dodavatel_name=zestron&dodavatel_id=36/
| 
| Pavel
| 
| 
| 
| -----Original Message-----
| From: Hw-list [mailto:hw-list-bounces na list.hw.cz] On Behalf Of Petr Labaj
| Sent: 12. února 2014 17:29
| To: HW-news
| Subject: Re: Napln do UZ mycky?
| 
| Taky jsem zvedavy na odpoved.
| Ja pouzivam na umyti toho nejvetsiho bordelu taky bezny technicky lih, ale zaverecne myti pak udelam v izopropylu.
| Mimo jine i proto, ze po koupeli v tom etanolu mi na desce, osazovane do pasty, zustane takovy bily povlak. Fluxy pro rucni pajeni cinem to nedelaji, dela to jen ten flux z pasty (olovnata Koki).
| 
| PL
| 
| ************************************
| 
| From: "Josef Štengl" <ok1ced na nagano.cz>
| To: "HW-news" <hw-list na list.hw.cz>
| Sent: Wednesday, February 12, 2014 5:09 PM
| Subject: Re: Napln do UZ mycky?
| 
| 
|| Líh na čištění DPS? A není to na úkor životnosti protože ethanol má 
|| malé molekuly a v DPS se vyvářejí vodivé cestičky? Co na to technolog?
|| 
|| Pravda, trošku jsem si rýpl, ale opravdu mě zajímá, jestli to nemá 
|| (jaký to má) vliv na životnost desky; ale pokud je to na vyloženě 
|| low-tech, s tlakem na cenu… IPA je relativně drahý…
|| 
|| ced
|| 
|| 
|| Dne 12.2.2014 16:56, Ales Filip napsal(a):
|| > Dobrý den,
|| >
|| > Používáme technický líh ze Severochema Liberec. Prodávají ho v 
|| > oranžových plastových lahvích.  Sice také trochu smrdí, ale ne tolik. A to ho ještě ohříváme na 60"C. Ten v plechovkách smrdí strašně po shnilých bramborách.
|| >
|| > S pozdravem,



Další informace o konferenci Hw-list