domaci pekarna

Šerých Jakub Serych na panska.cz
Sobota Listopad 24 12:06:30 CET 2012


Kvaskovy chleba se taky da upeci, ale ztraci to tu obrovskou vyhodu peceni v pekarne - 5 minut prace a hotovo. Priprava kvasku je docela narocny proces a clovek se o nej musi neustale starat. Jestli se doziju sveho duchodu, asi se do toho pak dam :-)))

Co se tyka kvality, kdyz Vam rano cely byt voni cerstve upecenym chlebem a kurka krasne krupe, verte, ze je rozhodne vyssi nez u kupovaneho (ktery je mimochodem dnes take z 90% drozdovy).

Jakub Serych

> -----Original Message-----
> From: hw-list-bounces na list.hw.cz [mailto:hw-list-bounces na list.hw.cz] On
> Behalf Of Koci Frantisek
> Sent: Saturday, November 24, 2012 11:52 AM
> To: HW-news
> Subject: Re: domaci pekarna
> 
> Ja nejsem pekař, ale kam se v tomto procesu ztratil kvásek - nebo již není
> potřeba?
> A další parametr na porovnání - kvalita pečení chleba.
> S pozdravem F.K.


Další informace o konferenci Hw-list