naše HW konfera - bylo Office 2003 <> 2007

Kručinský Ladislav ladislav.krucinsky@linde-mh.cz
Středa Duben 2 14:12:54 CEST 2008


Připojuji se k názoru pana Bosnáka. Vážím si na naší konferenci toho, že se zde vyskytují lidé s přehledem a se slušným vychováním. Čím obecněji zaměřená konference, tím  je toto horší. Zcela mimo můj zájem jsou pak diskuzní fóra některých denníků - Neviditelného psa (bohužel už také) nevyjímaje. 
To že se tady občas diskuze odebere mimo původní záběr mi nevadí ostatně pokud je to příliš, pánové Adminové to dokáží ukrotit a zatím prokazují dobrý odhad. Navíc - číst si o něčem čemu nerozumím je občas poučné. Co mi zde naopak vadí jsou plácnutí nemající žádnou informační hodnotu a pouze (někdy rádoby vtipně) generující další plácance a vlákno roste ovšem na úkor kvality. Kupodivu ovšem také sleduji, že funguje i nějaká "samoregulace" - asi vlivem toho, že je tady skutečně o poznání vyšší úroveň členů - prostě na naprostou kravinu se nereaguje, nebo se dotyčný stručně odkáže někam pryč. U dotazu kolegyně Saši se vyskytlo pár zajímavých odpovědí čímž dotyčné vlákno mohlo skončit.
Trošku bych to přirovnal k venkovské hospodě. Když se potřebuju poradit co s kamny, se žumpou nebo s padlým stromem, také nepůjdu hned mezi kamnáře, vodaře či lesníky. Prostě se zeptám na názor v mojí hospodě, s tím, že riskuju že nikdo nebude znát odpověď, případně mně i trošku zdrbou že je to kravina chodit s takovou věcí do hospody. Ovšem ve velkém procentu případů se mi dostane odpovědi podpořené praktickou zkušeností a co si možno přáti více. Pokud ale začnu vyřvávat cokoliv emotivního budu za blba a vynesou mne.
Nepropaguji OffTopic za každou cenu ale rozhodně bych netrval rigidně na tom, že jsme HW konference a tudíž se SW choďme do SW konferencí. 


zdravim -  regards - tschuess

Ing. Ladislav Krucinsky
specialista servisu - školitel
Linde  MH - CZ
tel. + 420 602 213 486


------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: http://list.hw.cz/pipermail/hw-list/attachments/20080402/1feed38b/attachment-0002.htm 


Další informace o konferenci Hw-list