OT: Ceska Televize a poplatky

mjfox@centrum.cz mjfox@centrum.cz
Pondělí Červen 27 12:40:20 CEST 2005


Asi takhle: je protizakonne ridit auto bez ridicaku. A silnicni kontrola je taky "scan". Stve Vas to? A co mereni rychlosti radarem? To Vam taky vadi? Ale jak jinak by policajti zjistili, ze nekdo jel rychlejc, nez se smi?

Pokud jde o konopi - souhlasim s tim, ze je to droga srovnatelna s tabakem potazmo s alkoholem (mnohem horsi je ale nikotin - zavisly kurak je kdekdo, notorickych alkoholiku moc neznam), ale dokud je u nas zakon, ze pestovani konopi je zakazane, tak to je proste trestny cin a jestlize ho pestuju, tak musim pocitat s tim, ze jesi me chytej, tak me treba i zavrou. U soudu byste asi nemohl argumentovat tim, ze zakon, co jste porusil je nesmyslny (a bude jedno, jesi soudce bude komunista nebo z jine politicke strany).

Spis nez pro legalizaci konopi bych byl pro omezeni tabaku - pac to je fak des bes, kdejakej 14-letej cucak huli, kdejaka mamina vede kocarek a zmoula v ruce cigaro. Na vlakovym nadrazi jsou vsude cedulky "zakaz koureni" a kolejiste je plny vajglu. Vsude mozne se valej vajgly, prazdny krabicky od cigaret, od sirek a prazdny zapalovace. Oni kuraci si to neuvedomujou (nebo na to proste kaslou), ale pro nekuraka neni nic prijemnyho cuchat ten smrad.

P.K.
______________________________________________________________
> Od: snehulak@gmail.com
>
> me nejde o to podvadet, ale stve me , ze me nekdo bude scanovat :) a
> prosim neargumentovat tim , ze kdyz mam ciste svedomi a nemam co
> skryvat , ze je to jedno.
> 
> 
> btw. a zakon na zakaz pestovani konopi nesmyslny je (snad to tu
> nescanuje fasoun Komous :)))) )
> 
> snehulak 




Další informace o konferenci Hw-list