OT: LED nahrady H4/H7 atd. legalne v autech

Zdenek zdej na atlas.cz
Čtvrtek Prosinec 14 18:01:23 CET 2023


Já se dobrovolně přiznám, že nemám firemní auto a přesto nechávám měnit v servisu. Žárovky se mění přes podběh blatníků, takže bez zvedáku to znamená lézt u toho po zemi. Raději ty cca 300 Kč za výměnu zaplatím. To už víc zamrzí cca 2 hodiny strávené na cestě do nebližšího značkového servisu.

A jelikož jde už o starší auto a plasty křehnou, tak posledně řešili nějaký prasklý úchyt. S tím bych si sám taky neporadil, takže bych i pří výměně svépomocí nakonec do servisu musel…

 

From: Hw-list [mailto:hw-list-bounces na list.hw.cz] On Behalf Of Jan Kuba
Sent: Thursday, December 14, 2023 5:46 PM
To: HW-news
Subject: Re: OT: LED nahrady H4/H7 atd. legalne v autech

 

No a kde mám jistotu, že ta  ŽLED neodejde taky? Do servisu se dávaj vyměnit ž do světlometů jen u  jen firemních aut. Neznám v okolí nikoho, kdo by si dal vyměnit ž v servisu a to je u některých aut vážně opruz. A minimálně znají někoho kdo to zvládne. Já třeba v koncernových autech zvládám výměnu i poslepu a je to otázka 2 minut. 

čtvrtek 14. prosince 2023 ajtservis <info na ajtservis.cz> napsal(a):

ted me svagr upozornil, ze to plati uz od zacatku roku, takze zadna "oslnujici" novinka, jen LKQ zaspalo :-)
k te cene. dokazu si predstavit, ze existuje nemalo aut, kde proste zarovku menit nechcete, protoze to bezny clovek musi dat do servisu.
pak ta cenovka, pokud to vyresi 2 - 3 vymeny zarovky muze byt v pohode.
servis, cas a urcite chcipne zarovka v nejnevhodnejsi dobu :-) mam vsude osazeny nejake odolne osram, protoze taky nejasam z vymeny. ale za 2700 si muzu 2x za sebou koupit cely svetlo(cinsky, ne origo hellu). a samozrejme svetlo v bidnem stavu ta led neopravi.
t.



------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://list.hw.cz/pipermail/hw-list/attachments/20231214/9aac4579/attachment.htm>


Další informace o konferenci Hw-list