Re: Návštěva v NXP Rožnov p.R.

balu balu na k-net.fr
Středa Březen 29 15:45:00 CEST 2023


ked si zamestnanec Cisca a potrebujes si doma urobit siet so 192x 
400-Gigabit ethernetovymi portami tak urcite :-)


On 29/03/2023 15:40, Jan Waclawek wrote:
> A robia to aj pre hobby segment?
>
> wek
>
> ----- Original Message ---------------
>> Presne toto ma Cisco. Centrum je myslim niekde v Holandsku a maju tam
>> vsetok hardware co firma dodava. Ked sa pripravuju a testuju riesenia,
>> alebo problemy, tak si expert hocikde zo sveta poziada o setup, tam mu
>> to urobia a mozu robit co je potrebne. Dava to celkom zmysel.
>>
>> b.
>>
>>
>>
>> On 29/03/2023 11:55, kral.j na centrum.cz wrote:
>>> Firma NXP v Roµnově včera slavnostně otevřela nové (dal±í) prostory a dnes pořádají akci kde předvádějí, čím v±ím se zabývají. Tak jsem se tam byl s µáky podívat. Pro mě je to jednak fantastické, na druhou stranu jsem se podruhé v krátké době musel vyrovnat s tím, kolik mi je.
>>> Ale s tím nic neudělám, tak proč píąu tento příspěvek. Dosud jsem netuąil, ľe mohou být sdílené nejen kola, koloběľky, případně manľelky, ale také vývojové prostředky. Firma má centrálu, kde je k dispozici veąkerý HW a vývojář (programátor) si zadá na čem potřebuje pracovat. Tedy vyzkouąet svůj kód. V centrále nějaký "skladník" ąáhne do regálu, vytáhne ľádané a to připojí na napájení a na sí». A odkukoliv na světě pak můľe být nahrán program a spuątěno debugování.
>>> Tuto moµnost mají v±ichni z NXP a taky významní zákazníci. Vznesl jsem dotaz, zda by to v budoucnu mohlo být i pro hobby segment. Odpověď byla rozpačitá (ani jsem jinou neočekával), ale myslím, µe kdyby byla poptávka, byla by i nabídka.
>>> Myslíte, µe by poptávka byla? Případně by to byla zajímavá my±lenka i pro jiné firmy? Mohla by to být varianta vzorků zdarma.



Další informace o konferenci Hw-list