OT: odborne termity na piatok

Vladimir vladimir na hkfree.org
Sobota Březen 27 20:05:29 CET 2021


Při tom patku jsem chvili premyslel, cim zrovna vynika syrove (nevarene) fondue  :-)
Vladimir


-----Original Message-----
From: Hw-list <hw-list-bounces na list.hw.cz> On Behalf Of balu
Sent: Saturday, March 27, 2021 10:22 AM
To: hw-list na list.hw.cz
Subject: Re: OT: odborne termity na piatok

jj, "spot on", nakoniec ako vzdy Jano. Zufalo by som si dal syrove fondue :-)

https://www.fromagesuisse.ch/recettes-idees/recettes/fondue-moitie-moitie


On 26/03/2021 19:23, Jan Waclawek wrote:
> Tak som si pozrel nejaku odbornu literaturu a zda sa, ze ako zakladne 
> potreby potrebujes caquelon a rechaud; a pri spravnom postupe si 
> odmeneny pritomnostou la religieuse. Ale osobne skusenosti nemam.
>
> wek
>
> ----- Original Message ---------------
>
> Ked uz je piatok, taka blbost co som rano poslal kamaratovi a uz cely 
> den zurivo hada o co ide. Marian, ako povodny adresat to pochopil 
> hned, ale schvalne :)
>
> ...ani nevies ako by som isiel merat viskozitu homogennej zmesi dvoch 
> druhov koagulovanych caseinov ako funkciu casu, teploty a mnozstva 
> kvapalnych zbytkov fermentovaneho vitis vinifera. Su na to take 
> specialne sondy, ponoris do kvapaliny a vyberes si vzorku. Koli 
> statistike sa meranie vzdy robi kolektivom vyskumnikov.
> Vysledky sa potom mozu publikovat v karentovanom casopise Chemicke 
> listy, ma impact faktor 0.279.
>
>
> _______________________________________________
> HW-list mailing list  -  sponsored by www.HW.cz Hw-list na list.hw.cz 
> http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list
_______________________________________________
HW-list mailing list  -  sponsored by www.HW.cz Hw-list na list.hw.cz http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list



Další informace o konferenci Hw-list