OT - Ceska posta oznacovani zasilek placenych bezhotovostne

SvobodovaA na szdc.cz SvobodovaA na szdc.cz
Středa Září 3 12:48:55 CEST 2014


Hezké odpoledne,

	také se vám poslední dobou zdá, že to co padá z úřadů a od našich volených zástupců jsou samé perly? K čemu je dobré, že na obálce bude napsáno, kdo ji doručuje? 

	Poslední dobou mne nenapadá nic nového pozitivního, co by z nich vypadlo. I telefony jsou poslední dobou čím dál tím více nadraka a z těch, které jsme ještě nedávno považovali za nic moc, ale dobré se pomalu stává vzácné zboží, které vymyslel někdo hlavou. Kdo zkusil porovnat telefon Nokia 100 a Nokia 105 či 108 ví, o čem mluvím.

	 Snad jen novinka v podobě žlutozeleně orámovaných křížů na přejezdech, ale to zatím není nařízení, ale aktivita jedné žluto-modré firmy :-)

	Omlouvám se za příspěvek o ničem, ale je to takový povzdech.

Saša Svobodová

-----Original Message-----
From: Hw-list [mailto:hw-list-bounces na list.hw.cz] On Behalf Of RV
Sent: Wednesday, September 03, 2014 12:06 PM
To: HW-news
Subject: Re: OT - Ceska posta oznacovani zasilek placenych bezhotovostne

Petre to sice places hezky, ale na spatnem hrobe...

Tohle si nevymyslela CP, ale CTU, ktery pozaduje aby na obalce byl, mimo jine, vyznacen subjekt, ktery zasilku dorucuje.

Mimochodem to je jiz starsi zalezitost, nebot mi jsme tyhle zmeny uz aplikovali na vsechny nase tiskove sablony a na vsechny materialy, ktere zajistujeme pro nase zakazniky. Z hlediska podani jsme vuci CP na tom uplne stejne jako ty - znamenalo to pro nas jen naklady a problemy.

Takze i kdybys podaval u konkurence tak jsi na tom naprosto stejne...jen bys misto loga CP tam musel mit treba Mediaservis.



Další informace o konferenci Hw-list