Cosi na vn vedeni

Glajc Pavel pavel.glajc na del.cz
Sobota Leden 11 19:44:20 CET 2014


tlumiče mechanických kmitů
Pavel Glajc


----- Původní zpráva -----
Odesilatel: "Havran Jiří" <jiri.havran na cez.cz>
Příjemce: hw-list na list.hw.cz
Datum: 11.01.2014 19:25
Předmět: Cosi na vn vedeni

 
Dobry vecer, snad to není prilis OT.
Před casem jsem si na vychazce vzpomnel, ze uz dlouho nevim k cemu to je. Je tu, prosim, nejaky (bejvalej) rozvodak a vi k cemu je na dratech to cosi z odkazu??
https://www.dropbox.com/sh/z5vmwole6cbiije/RSc6oWdvfs
 
 
Diky Raven 


Textem tohoto mailu podepisující neslibuje uzavřít ani neuzavírá za žádnou společnost Skupiny ČEZ jakoukoliv smlouvu. Každá smlouva, pokud bude uzavřena, musí mít výhradně písemnou formu.

Tento e-mail je určen výhradně pro potřeby jeho adresáta/ů a může obsahovat důvěrné informace. Pokud Vám byl omylem doručen, uvědomte okamžitě odesílatele vrácením e-mailu, zdržte se kopírování a jakéhokoliv dalšího šíření e-mailu nebo jeho příloh a celý e-mail vymažte ze svého informačního systému. Nakládáním s neoprávněně získanými informacemi se vystavujete riziku právního postihu.

The sender is not authorized to conclude/promise to conclude by this e-mail any binding contracts on behalf of any company of ČEZ Group. Any contract entered into with any such company shall be exclusively in writting.

This e-mail is intended solely for the addressee(s) and it may contain confidential information. If you have received this e-mail in error, please notify the sender immediately by return e-mail. Please then delete the e-mail from your system and do not copy it or disclose its contents to any person. Unauthorised distribution, modification or disclosure of its contents is unlawful.

_______________________________________________
HW-list mailing list  -  sponsored by www.HW.cz
Hw-list na list.hw.cz
http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list




------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://list.hw.cz/pipermail/hw-list/attachments/20140111/c035eddb/attachment.html>


Další informace o konferenci Hw-list