Dalsi solarni report

Na navrhpcb na gmail.com
Úterý Březen 5 13:37:04 CET 2013


Ot: Pokud to chapu spravne, tak za 2 mesice Vam panel vyrobil/ usetril 1kWh, kterou platim čezu 2 Kc v NT (4 Kc ve VT), vcetne DPH a OTE.

Nebo to je produkce 1kWh za den?

Odesláno z iPadu

5. 3. 2013 v 10:20, RV <vicek.radek na cpost.cz>:

> Zdravim,
> 
> jen bych chtel poreferovat, ze v podstate presne za dva mesice 20W panel vyrobil 1kWh (osvit jen pul dne):
> 
> http://www.cncnet.info/solar/
> 
> jinak dnes je krasne videt jak nabiha vykon panelu jak se meni uhel dopadu paprsku
> 
> jinak tech vystrelu v grafu si nevsimejte - vcera jsem jako externi zatez (zapina se pri dosazeni maximalniho napeti baterie) dal jen 3W LED a bylo to malo (zacal omezovat menic a tim jsem nedostal maximalni vykon za celej den) - tak jsem se dnes chtel polepsi a dal tam 17W odpor - mam tam dva 1R5 a 15R - tak asi odhadnete, po kterem jsem omylem sahnul
> 
> dokonce napeti na baterce klesa tak, ze to pro zmenu zapina dobijeni ze site
> 
> jen doufam, ze to ustoji trubickova pojistka 6.3A, kterou je jistena baterka ;-))))
> 
> -- 
> Radek Vicek
> 
> Tento e-mail včetně příloh může obsahovat důvěrné informace. Jestliže nejste zamýšlený adresát tohoto e-mailu, pak jakákoliv forma zveřejnění, tisk, kopírování, distribuce nebo šíření tohoto e-mailu a připojených příloh je přísně zakázáno. Pokud obdržíte tento e-mail omylem, oznamte to neprodleně jeho odesilateli a okamžitě tento e-mail včetně jeho příloh trvale vymažte ze svého systému. Odesilatel e-mailu neodpovídá za jakoukoliv škodu způsobenou modifikacemi či zpožděním přenosu e-mailu.
> 
> 
> This e-mail and any attached files may contain confidential information. If you are not the intended addressee of this e-mail, you are hereby notified that any disclosure, printing, copying, distribution or dissemination of this e-mail and any attached files is strictly prohibited. If you receive this e-mail in error, please immediately notify the sender and permanently delete this e-mail and its attachments from your system. The sender of this e-mail does not accept liability for any damage that may be caused by any modifications or delay in the transmission of it.
> 
> _______________________________________________
> HW-list mailing list  -  sponsored by www.HW.cz
> Hw-list na list.hw.cz
> http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list


Další informace o konferenci Hw-list