OT: Kosacka AL-KO

Pavol Orszagh porszagh na centrum.sk
Pondělí Červen 3 15:01:51 CEST 2013


Dobry den,
 
mame kosacku AL-KO classic 38e. Ked ju zapnem, tak sa motor neroztoci, hned sa zasprajcne. Rukou sa da celkom volne tocit dozadu, ale dopredu ide tazko. Akoby tam bolo poskodene lozisko ( ak je tam vobec lozisko ). Potrebujem vybrat z nej motor a opravit to, ak sa da. Z hornej strany nie je pristupny ziadny srob. Takze primarny problem je, ze neviem dat dole unasac na sekaci noz. Pod nim su viditelne 4 matice, ktore asi drzia motor odspodu. Medzera medzi unasacom a chasis je uzka, aby sa tam strcil nejaky kluc. Nasiel som aj rozkresleny obrazok kosacky, ale z neho som nepochopil ako je tam ten unasac prichyteny (pripada mi, ze je tam len nejak narazeny na osku motora). Sice typ kosacky je ten isty, ale mam pocit, ze je to predsalen trochu odlisne.
"http://www.rastrillo.de/Ersatzteile/AL-KO-Ersatzteile/Rasenmaeer-Ersatzteile/Elektro-Rasenmaeher-Ersatzteile/AL-KO-CLASSIC-38-E-Art-Nr-121132-Ersatzteile"
Skusal som to pacit, ale je to plast o plast a dost to pruzi a bojim sa, ze to zlomim. Neriesil niekto uz (uspesne:) takyto problem ?
 
Vdaka,
PO

------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://list.hw.cz/pipermail/hw-list/attachments/20130603/31e765f5/attachment.htm>


Další informace o konferenci Hw-list