Re: OT: Zabiják Teflon ?
Na
navrhpcb na gmail.com
Sobota Duben 20 12:23:37 CEST 2013
Bohuzel nevim bod vzplanuti mouky bo jsem lepkave lepidlo vyradil ze sveho jidelnicku zatim kompletne :-) Ja ani netusim jestli mezi formou a peci je nejaka voda anebo se prenasi teplo dotykem (DP domaci pekarnu jsem videl ze 2 metru :-), tusim ze tam bude do 200 stupnu, na bezne troube (volne stojici sporak) mate vsak max. regulator oznacen 250 resp. i 300 st.Celsia...
Co vim je, ze kdyz se dela chleba v DP v nerezu, tak se musi pouzit < teploty nez na teflonu, aby se to nepripekalo a udajne je to pak i lepe stravitelne, kurcicka je mekci...
Odesláno z iPadu
20. 4. 2013 v 11:55, Vláďa Anděl <vaelektronik na vaelektronik.cz>:
> Teplota pece musí být taková, že když tam hodíte trošku mouky, nesmí hořet - nesmí se objevovat jiskřičky. Teda u klasické pece, ve které se chvíli před tím topilo dřevem.
>
> Anděl
>
> Dne 20.4.2013 11:34, Na napsal(a):
>>
>> Netusim, jakych teplot se pouziva pri peceni chleba...
>
> _______________________________________________
> HW-list mailing list - sponsored by www.HW.cz
> Hw-list na list.hw.cz
> http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list
Další informace o konferenci Hw-list