domaci pekarna

Jaroslav Lukesh lukesh na seznam.cz
Pátek Listopad 23 23:09:42 CET 2012


Přesně tak, jen musíte dát bacha na množství suchých nasákavých a mokrých 
komponent, aby z toho nebyla kaše nebo cihla.

----- Původní zpráva ----- 
Od: "Jaroslav Buchta" <jaroslav.buchta na hascomp.cz>


Ty kupovane smesi jsou ale pekelne drahe, ja tam vrazim neco kvasnic,
mliko, ruzne druhy mouky, nejaka seminlka, vlocky, sul, cukr, kmin,
pripadne dalsi pamlsky pokud se doma vyskytujou a rano je vyborny kousek
chleba ;-)

Dne 23.11.2012 22:36, Zdenek napsal(a):
> Tady jsou nějaké recenze, jestli to tazateli pomůže:
> http://www.mojepekarna.cz/domaci-pekarny
>
> Já jsem koupil v zimě pekárnu v Lidlu. Byly na ni kladné recenze. Moc
> investovat jsem do toho nechtěl, kdyby se doma neujala a po měsíci se z ní
> stala zbytečnost.
> Dosavadní zkušenosti jsou velmi dobré. S těmi kupovanými směsmi se nic v
> podstatě nedá zkazit. Do experimentů s vlastní směsí jsem se zatím 
> nepustil.
> Spočítal bych na prstech, kolikrát jsme od té doby kupovali hotový chléb.



Další informace o konferenci Hw-list