Vaření , rele , teplota, timer
Jirka
zaloha na volny.cz
Úterý Duben 3 12:45:06 CEST 2012
Domácí zavařeninu znám od dětství, o málo později jsem se stal elektronikem.
V životě mě nenapadla taková pitomost, že bych sterilaci (zahušťování,
cokoliv...) řídil nějak elektronicky.
No a s tím programováním takového bazmeku přes LAN či co to bylo....to
už snad není ani špatnej vtip.
Howgh.
---
Jirka
> Kdo koho je cena jídla na 1. místě
> tak nepochopí, co to je například domácí zavařenina.
>
> Ale nemá se čeho bát, výrobci mu rádi vyjdou vstříc.
>
> ZU
>
>
> Dne 3.4.2012 11:31, J.Polivka napsal(a):
>> Já se fakt běžně nenudím, ale u tohoto tématu se fakt spíše bavím.
>> Zavařování za 5000 Kč mi přijde stejně ujeté, jako hrnce za 50litrů.
>> Nenudím se, opravdu ne.
>> Jindra Polívka
Další informace o konferenci Hw-list