Rozvody elektriny v panelaku

Michal Grunt michal.grunt na vynet.cz
Neděle Září 4 11:35:17 CEST 2011


Protoze jsou z hliniku a trochu se zmenila (funkcne) dispozice. Takze treba zasuvky (a vlastne skoro vsechno), ktere tam byly ted umisteny vubec nevyhovuji. A polovina byla tahana listama. Samozrejme ze vyuziju diry ve stropu (privod el. z jistice do jadra), ale to bude tak vsechno, co by se dalo vyuzit. Mozna jeste nejaka dira ve strope ke svitidlu.

MG

________________________________
Odesílatel: hw-list-bounces na list.hw.cz [hw-list-bounces na list.hw.cz] za uživatele Zdenek [zdej na atlas.cz]
Odesláno: 4. září 2011 11:21
Komu: 'HW-news'
Předmět: RE: Rozvody elektriny v panelaku

Proc nenechate v panelu puvodní rozvody?
Ja jsem to udelal tak, že jsem udělal nově jen rozvody v příčkách a na několika místech (asi 3) to napojil na původní v panelech. Tim jsem si ušetřil spoustu práce.

Zdeněk

From: hw-list-bounces na list.hw.cz [mailto:hw-list-bounces na list.hw.cz] On Behalf Of Michal Grunt
Sent: Sunday, September 04, 2011 11:06 AM
To: Hw-list na list.hw.cz
Subject: OT: Rozvody elektriny v panelaku

Zdravim,
dovolim si nedelni OT. Predelavam byt v panelaku a to kompletne (vsechny pricky + jadro pryc, oklepane omitky, takze nyni pouze obvodove zdi). Premyslim jak pak budu tahat draty na elektrinu (a dat. rozvody) a to hlavne po panelu. Co pujde tak budu tahat samozrejme prickama (porobeton). Vsude to samozrejme po prickach nepujde a nekde bude nutnost mit zasuvku, vypinac... ci tahnout drat po panelu. Stavajici elektroinstalace byla tahana podlahou (drazkou u steny), dutinama v panelech a listama. Premyslel jsem, ze bych na panel nalepil nejaky tenky porobeton a cele by se to nasledne dost zjednodusilo. Na YT jsem jednou videl video, kde tyto lehke a tenke desky lepily na zed, ale ted to jako na potvoru nemuzu najit. Melo to urcite mene jak 50mm, typoval bych tak 30mm. Je to vubec schudne reseni?  Nejaky narocnejsi sekani do panelu by sousedi asi neprezili a listam se chci vyhnout...

MG
------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://list.hw.cz/pipermail/hw-list/attachments/20110904/d9639776/attachment.htm>


Další informace o konferenci Hw-list