ot: osciloskop kviz
Pavel Poucha
papouch na papouch.com
Úterý Leden 11 16:16:34 CET 2011
No, já bych to viděl spíše jinak. Mám pizzerii, dobrou s příjemným
prostředím atd. Jenže zjistím, že pro hodně lidí je 200Kč za oběd moc a
nepřijdou, i kdybych to tam měl pozlacené. A tak zřídím vedle buffet, kde
budu prodávat totéž levněji.
Ta sleva není v tom, že je to bez obsluhy atd. Ta sleva je vytvořena
převážně "obchodně", abych získal jiné (další) zákazníky.
S osciloskopem je ale asi "etický" problém v tom, že za mé peníze výrobce
nemusel nic udělat. Subjektivně by bylo lepší, kdybych musel osciloskop
poslat do servisu a Tek by mi jej po měsíci upgradovaný poslal zpět. A k
tomu servisní list s položkami rozmontování, doplnění paměti, smontování,
testování...
S pozdravem
ing. Pavel Poucha
jednatel
papouch na papouch.com
Papouch s.r.o.
Strašnická 1a, 102 00 Praha 10
Tel. +420 267 314 267-8
Fax +420 267 314 269
Máte-li chuť, navštivte naše stránky http://www.papouch.com/
-----Original Message-----
From: hw-list-bounces na list.hw.cz [mailto:hw-list-bounces na list.hw.cz] On
Behalf Of HW CNCnet.info
Sent: Tuesday, January 11, 2011 4:02 PM
To: HW-news
Subject: Re: ot: osciloskop kviz
No ale ted jste si to presne sam vysvetlil...
to jidlo kdyz se vari ve stejne kuchyni je predpokladam stejne - polevku
nabirali ze stejneho hrnce... jen proste nemate pridanou hodnotu v
obsluze, prostredi atd
takze polivka vam bude chutnat stejne - v pripade toho osciloskopu by to
znamenalo, ze vam do polivky tesne pred vydanim z okenka plivnou -
proste ji trochu znehodnoti
--
S pozdravem
======================================================================
Radek Vicek
======================================================================
http://www.cncnet.info - problematika CNC a automatizace
http://www.jakjevenku.info - webová meteostanice
Dne 11.1.2011 15:23, Pavel Poucha napsal(a):
> Restaurace: zrovna tady kousek od nás je docela drahá pizzerie a vedle
> buffet. Mají společnou kuchyni. V tom bufetu dostanete stejné jídlo, jako
v
> pizzerii, jen za cca 60% ceny. Jediný rozdíl je v tom, že v pizzerii je
> ještě na stolech ubrus a přinesou vám to. Byl by přece nesmysl, vařit
třeba
> polévku 2x, v jedné méně hrášku a ve druhé více...
>
> S pozdravem
> ing. Pavel Poucha
> jednatel
> papouch na papouch.com
>
> Papouch s.r.o.
> Strašnická 1a, 102 00 Praha 10
> Tel. +420 267 314 267-8
> Fax +420 267 314 269
>
> Máte-li chuť, navštivte naše stránky http://www.papouch.com/
_______________________________________________
HW-list mailing list - sponsored by www.HW.cz
Hw-list na list.hw.cz
http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list
Další informace o konferenci Hw-list