OT: Jak skladovat máslo (to opravdové, vzpomínáte?)
jan.kuba
honza.kuba na gmail.com
Sobota Listopad 20 23:56:18 CET 2010
Jestli Ti jde o namazani ztuhleho masla, tak ja to resim tak, ze ho na
chleba "nastrouham" a po chvili namazu. Ty kousky jsou okamzite
"tvarovatelne". Jo strohatko jsem koupil prd lety v SRN primo k tomuhle
ucelu. Ale to uz jsme total OT.
JaKub.
Pavel Krafcik napsal(a):
> Zdravím konferu,
>
> Existuje nějaká věc na skladování másla, která by dokázala udržet
> máslo přiměřeně studené, ale přitom relativně mazatelné? Lednička je
> moc studená a pokojová teplota je i v zimě zase moc vysoká. Dost jsem
> hledal, ale zatím nenašel. Představoval jsem si nějaký boxík s
> peltierem a termostatem, či tak nějak a asi to fakt neexistuje.
>
> Neřešil jste to někdo?
>
> Znáte případně nějaký babičkovský fígl?
>
> Pavel Krafčík
> _______________________________________________
> HW-list mailing list - sponsored by www.HW.cz
> Hw-list na list.hw.cz
> http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list
Další informace o konferenci Hw-list