Problem se soucastkami.

Pavel Dolnsky p.dolnsky na atlas.cz
Neděle Květen 23 18:41:09 CEST 2010


Nechci vam kazit predstavy, ale krize je a predevsim nas teprve ceka a docela mam chcut rici, ze media o tom pro jistotu neinformuji, tudiz neni pravda , ze je krize protoze se o ni mluvi, to skutecne se boji vsichni byt jen vyslovit.
Vemte automobilovy prumysl myslim, ze pro CR a SR docela dobry ukazatel,  v roce 2009 mezirocni pokles o skoro 20% a to nam do toho padlo genialni srotovne v SRN a dalsich zemich, coz nebylo nic jineho nez presun poptavky z roku 2010 a 2011 do roku 2009 + nesmyslne statni objednavky tisicu vozu na dluh.
Pokud k tomu prictete globalni krizi eura, spojenou s globalnim zadluzenim cele EU , tedy vsech statu EU a faktem, ze japonce, sejky a cinany uz nebavi nakupovat evropske a americke dluhy troufnu si tvrdit, to nejlepsi nas teprve ceka. 
Zkratka kazdy mejdan jednou konci a je treba vymest bordel a zaplatit dluhy.

Pavel


>Vies, myslim si, ze kriza aj to len hypotekarna, mohla byt tak max. v USA a tam sa z nej uz dostavaju. Ale v Amerike su ludia na take veci zvyknuti, patri to k ich zivotnemu stylu, raz si hore raz si dole. Vsetko ostatne boli len kecy a vsetci to vyuzili po svojom. Jedny krizou kamuflovali optimalizaciu vyroby, druhi vymetenie skladov... Kazdy po svojom. V Europe to je trochu inak. Napriklad nepoznam normalnu firmu, ktora by v dosledku "krizy" na Slovensku zbankrotovala v tom najcistejsom zmysle slova. Vsetci prepustaju ludi a tych co ostanu pracovat, zavalia pracou aj tych prepustenych. Takze vysledkom su akurat vacsie nervy. Prace je dost, len nikto nie je ochotny zamestnat tych prepustenych. Pretoze je "kriza". A to nehovorim o tych, co maju zdravotne problemy alebo su inak na okraji pracovneho trhu. Dalsim fenomenom "krizy" je to, ze o pracu sa musia bat len ti "nepohodlni". Ti sroboju vacsinou za vsetkych, a ked sa po case zakonite dostavia vysledky zacnu sa manazeri tr
 ast o svoje stolicky, lebo su nejake vysledky. Takze su zase len nervy a kamuflacia. Zial to je "krizova" realita, s ktorou som konfrontovany kazdy den.

A.


------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://list.hw.cz/pipermail/hw-list/attachments/20100523/1ab0c1fc/attachment.htm>


More information about the Hw-list mailing list