RE: I když není ten pátek opět Strašecí

Cihak na dkv.lbc.cd.cz Cihak na dkv.lbc.cd.cz
Pátek Duben 16 11:49:41 CEST 2010


Dokázat to je snadné. Změří se pole v okolí toho skleníku a z deformací toho pole se jasně prokáže kde k spotřebovávání energie dochází.

Druhá otázka je, zda je možné někoho postihnout za odebrání takové energie. To už mě napadlo předtím ale nejsa právník znalý všech souvisejících zákonů a předpisů si nedovolím v tomto projevit nějaký názor :-).

Vyzařovací charakteristika není ani náhodou kulová. Ve skutečnosti jde o jakýsi šišoid který obkružuje anténu v nadzemní rovině. Byla by hloupost stříkat energii nahoru kde ji využijí tak leda mimozemšťané. Proto se antény navrhují tak aby zářily v takovém vertikálním úhlu jaký je potřeba z hlediska optimálního šíření signálu do oblasti, kterou chceme signálem pokrýt.

	Martin.

-----Original Message-----
From: hw-list-bounces na list.hw.cz [mailto:hw-list-bounces na list.hw.cz] On Behalf Of Pavel Novotný
Subject: RE: I když není ten pátek opět Strašecí


Jak prisli, respektive prisli a co, od nepameti veku az do nedavna platilo, ze si s el.mag. vlnenim, ktere vstupuje na muj pozemek mohu delat co chci. Aktualne to uz tak zcela neplati a v ramci svobody je uz tusim zakázáno dekodovat kodovany signal, ale jak rika nejstarsi pravni poucka, blbe zakony se nemusi dodarzovat, to asi nebu de pripad skleniku a topeni. Jinak mi to, ale prijde jako nesmysl rekneme, ze jsme 100m od vysilace a ten je vsesmerovy, tedy ma kulovou charakteristiku plocha koule s R=100m = 125660m2 tedy na m2 z toho 1.5MW je jiz jen 12W a tim toho moc nevytopim.

PN



More information about the Hw-list mailing list