Re: Domovní rozvod 12V

k.novo k.novo@seznam.cz
Pondělí Květen 11 00:48:53 CEST 2009


Snad jen dve poznamky, pro dobijeni doporcuji spise tech 13.2V, sice baterie nebudou na 100%, ale pri trvalem dobijeni by mely mit vyssi zivotnost. U ovolenych acu asi vazne nema cenu resit nejake nabijeci obvody. Zda ma cenu resit nejaky batery mangement a zda tento nejak razantne dokaze prodlouzit zivotnost baterii si jednoznacne tvrdit nedovolim.

Pokud jde o samotny zdroj, zde zalezi na tom jak bomben fest to cele ma byt. Problem pulsnich zdroju je jednak ne zcela jednoznacna zivotnost beznych komerncich zdroju a stejne tak neznama ucinnost pri danem odberu.
Zvazte zdroj s klasickym toroidnim trafem.

KN
 
 


>Predpokladam, ze bateria bude olovenna. Teda tomu zdroju nastavte tych 13,2V az 13,4V a nemate viac co riesit. Baterka si zoberie kolko bude sama potrebovat. Mam rovnako riesene napajanie nejakych zariadeni. Baterky su tam 5 rokov zatial tie iste bez problemu.



                                                Milan  Mlynarčík



  ----- Original Message ----- 
  From: APA 

  Takze me napadlo koupit nejaky 12V zdroj, co ma minimalni ztraty - treba http://www.viakom.cz/cctv-zdroje.php k tomu ACU 12V a ted to hlavni, dobijeci obvod pro tu baterii... Myslim ze stabilizace nemusi byt buhvijaka, jestli bude na vystupu 11 anebo 13,2V asi az tak podstatne pro ma zarizeni neni.




Další informace o konferenci Hw-list