OT: slaid show

Ondřej Janovský ondrej.janovsky@alarex.cz
Neděle Prosinec 13 11:05:39 CET 2009


V OpenOffice je export do PDF, SWF ... Nezkousel jste to pouzit?

On 12.12.2009 18:34, Vláďa Anděl wrote:
> Dobrý den,
> chci si na stránku umístit jakési slaid show a stále se mi nedaří. Necheci to pro komerční účely, rád bych něco zadarmo a nevím, kterému formátu dát přednost. Stačí mi časově omezená verze programu.
>
> flash animace - to vypadá že nejen že to není zadarmo, ale jsou dobráci co nabízeji (za peníze) přímo vytvoření té animace. Taky je otázka, jestli každý má flash player - jestli tenhle formát je čitelný pro každého.
>
> Prezentace .ppt - kdo má Open Office (jako já), Impress nezobrazí prezentaci hned při spuštění, ale až dám zobrazit/prezentace.Office to umi líp. Blbě se tam vkládají fotky, musím po jedné (je jich cca 120).
>
> vytvoření prezentace v XnWiew - k řadě fotek to přidá jen malý textový soubor s nastavením parametrů prezentace. Pro prohlížení musím mít nainstalovaný XnWIew.  Je sice zadarmo, ale aby si ho musel instalovat každý kdo si to chce prohlídnout, mi přijde neš'tastné.
>
> prezentace pomocí Irfanu - stačí jen ta řada fotek, Irfan si spuštění slaid show zařídí sám. Myslím si že Irfan je natolik užitečný že jeho instalaci lze doporučit každému :-) ale nepovedlo se mi tam najít, kde se nastavuje rychlost prohlížení. Taky nevím, jestli by takhle dokázal listovat ve fotkách z webu.
>
> Převod řady fotek na video - ale snímkový kmitočet videa asi neudělám tak nízký - nenaroste z toho obrovský soubor tím že na vteřinu zobrazování fotky to sežere třeba 25 snímků?
>
> Existují ještě jiné možnosti s pokud možno bezproblémovým prohlížením ve Windows??
>
> Anděl
>
>
>
> _______________________________________________
> HW-list mailing list  -  sponsored by www.HW.cz
> Hw-list@list.hw.cz
> http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list



More information about the Hw-list mailing list