Nalejvarna

Pavel Rotter PavelRotter@newte.cz
Pátek Březen 7 12:16:36 CET 2008


Dobrý den,

Je tu ještě jeden aspekt a to umístění senzorů, má-li být zařízení něco jako
horkovzdušná trouba, tedy cirkuluje v něm vzduch, který se někde nahřívá a
někde předává teplo - kde tedy měřit? Nedávno jsme pro jednoho klienta
dělali horkovzdušný ohřev smršťovacích návleček na kabely a to kde vlastně
měřit v pícce teplotu byl docela rébus, různá umístění vykazovala dost velké
odchylky až 25%......

Přeji Vám pěkný den!

S pozdravem

Pavel Rotter

NEWTE spol. s r. o.
Jateční 847
415 01 TEPLICE

tel.: 417 536 531
fax:  417 577 865
eMail: PavelRotter@newte.cz
http://www.newte.cz 

> -----Original Message-----
> From: hw-list-bounces@list.hw.cz 
> [mailto:hw-list-bounces@list.hw.cz] On Behalf Of Daniel Valuch
> Sent: Friday, March 07, 2008 11:31 AM
> To: HW-news
> Subject: Re: Nalejvarna
> 
> 
> ci 2, 3 alebo celka komora vyplnena senzormi bude asi jedno... Su to 
> analogove signaly, takze system hlasovania by bol velmi zaujimavy :-)
> 
> 
> 
> Petr Tomasek wrote:
> > On Fri, Mar 07, 2008 at 10:06:57AM +0100, Říha Ondřej wrote:
> >> Tolerance je 3 stupňě, ne +- 3 stupně..... Respektive je 
> tolerance od 
> >> stanovené teploty do minusu 0 stupňů a do plusu 3 stupňě. Ideálně 
> >> provést jednu případně jednu kalibraci na začátku a pak již 
> >> nekalibrovat. Přístroj bude pro kontrolu obsahovat dva 
> stejné senzory 
> >> teploty, předpoklad je i ten že budou hlídat sebe navzájem proti 
> >> větším odchylkám. Změna teploty řekněme 1 stupeň během 10 
> vteřin. Pro 
> >> představu o jaký typ přístroje si můžete představit přesnější 
> >> horkovzduškou troubu než je ta v kuchyni.
> >>
> > 
> > Dva seznory teploty? A jak chcete rozhodnout, ktery "ma pravdu"? 
> > Nebylo by lepsi mit tri a "nechat hlasovat"?
> > 
> > P.T.
> > 
> _______________________________________________
> HW-list mailing list  -  sponsored by www.HW.cz 
> Hw-list@list.hw.cz http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list
> 




Další informace o konferenci Hw-list