OT: DVD prehravac co prehraje skoro vsecko

Navrh A P navrhpcb@centrum.cz
Úterý Prosinec 2 13:26:46 CET 2008


a link na ten Lidlacky plajer?

______________________________________________________________
> Od: lukesh@seznam.cz
> Komu: Franti@alik.hw.cz
> CC: HW-news <hw-list@list.hw.cz>
> Datum: 23.11.2008 23:57
> Předmět: Re: OT: DVD prehravac co prehraje skoro vsecko
>
>mpeg1, mpeg2, Divx (i divx ultra, tenkrát když to psali, neexistoval, nicméně jej přehraje), xvid, mpeg4, Nero digital MP4, dokonce i když to má GMC, QPEL (u Nero digital tyhle dvě funkce asi ne - standard profile to totiž nemá a nezkoušel jsem to zapnout v tom vyšším profilu), fakt jen pár filmů jsem musel převést, aby je přehrál, a to byly ony vyjmenované nepodporované. Vevnitř je to nejlepší co bez konkurence existuje snad už 3 roky - Zoran Vaddis ZV888 http://www.zoran.com/Vaddis-888 a obrazová kvalita je excelentní i u resamplingu. Před rokem jsem totiž do Lidlu docela dost hučel, prostě takový obtížný otravný neodbytný zákazník, aby ho měli, protože ho měli všude možně, jen ne u nás. Vybavený je za tu cenu naprosto bezkonkurenčně, člověk by musel dát 3x tolik za vybavenější model Grundiga a ještě by neměl všecky porty. Xoro ne, nemá takovou obrazovou kvalitu, ani u zvuku, Lidl tam totiž má nějaké audiophile převodníky a to xoro bylo na těch mých bednách s*ačka.
>
>Tahle věc se Lidlu extrémně vydařila, fakt neuděláte chybu. Dálkáč má listování po stránkách ve výpisu souborů, takže ani tisíc souborů v jednom adresáři není problém.
>
>Zdálo by se, že ZV966 je vyšší model čipu, nicméně je to ještě více osekaný ZV886, který oproti 888 nemá jen HDMI a 1080 upscaling.
>
>
>----- Original Message ----- From: "František Burian" <BuFran@seznam.cz>
>
>   Zajímavé ... Umí to i DivX ? Moc se v tom nevyznám ale těch portů to má
>opravdu hafo :-)
>
>_______________________________________________
>HW-list mailing list  -  sponsored by www.HW.cz
>Hw-list@list.hw.cz
>http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list
>




Další informace o konferenci Hw-list