Pracovní deska v kuchyni - dubový masiv
Jindra Polívka
jpolivka@mbox.vol.cz
Pátek Srpen 29 17:54:19 CEST 2008
Dekuji za odpoved,
spise prave byva v nabice buk. Dub je mozna tvrdsi a jsem zvedavy na dalsi
reakce.
Ja bych se fermeze trochu bal. Dost dlouho trva nez "vycichne". Mozna jsou
tu jini odbornici, ci uzivatele, kteri poradi.
Je jiste i volba pouzit velmi tvrdy lak (polyuretan nebo epoxid), ale to na
kuchynskou desku mozna take nebude to prave.
Jsem jiz z oboru hodne dlouho pryc a take mne zajimaji zkusenosti s novymi
materialy.
Jindra Polivka
------------------------------------------
Existuje obojí, dub je lepší a dražší a hůř k sehnání.
> Nejak se mi nezda dotaz - jde skutecne o dub a ne buk ?
> Jindra Polivka
> --------------------------------------------------
> Dobrý den
> mám v kuchyni novou pracovní desku z dubu a potřeboval bych jí před
> použitím něčím napustit. Bohužel, nejbližší napouštěcí olej Behandla je
> v Ikei na Zličíně. To je pro mě dost z ruky. Neexistuje nějaká náhrada?
> Mělo by to být na plochy přicházející do styku s potravinami a dětmi.
> Pavel Krafčík
--
Best regards,
Ales mailto:prochaska@alsoft.cz
Další informace o konferenci Hw-list