OT Pivo - bylo - Re: Komáøi
Petr Nehasil
petr@kc.chance.cz
Úterý Červenec 3 13:55:51 CEST 2007
Pavel Novotný wrote:
>
> Jak to chutna, na kolik vyjde l, jak dlouho to vydrzi , jak moc je s tim
> práce?
Chutna podle toho z ceho varite. Posledni varka se chuti blizila
kvasnicovemu
z Plzne. To predtim zas "skoro Kelt".
Rmutovani a vareni cca 12 hodin, pak zchladit podle kvasnic na 12, nebo
4 stupne.
Nechat vykvasit cca 5-7 dni, stocit, ponechat v chladnu alespon mesic,
kazdy den kontrolovat tlak, pripadne odpustit. No a pak jen pozvat
kamarady.
Kanystr zapomenuty od Vanoc jsem nasel v nedeli pri uklidu sklepa a chut
neutrpela. Cena surovin priblizne 5kc na litr ctrnactky.
Kdyztak dal soukrome, precejen s technikou to prilis nesouvisi.
> Ono se zkratka v cechach vic chlasta nez smrsuje tak se dali na pivo :-)
Spis na obchod s kdecim 8-)
Petr Nehasil
Další informace o konferenci Hw-list