OT: Dopravni prestupky

Tomáš Tomáš tom.tore@seznam.cz
Sobota Prosinec 29 21:32:24 CET 2007


Zaznelo tu cosi o nutnosti mit 2x tolik policistu. Je zajimave, ze nas soudni system je takovy jaky je, dovolat se prava je, eufemisticky receno pomerne obtizne. Presto pokud prepocteme  pocet soudcu na pocet byvatel mame nejvice soudcu na svete. Cim to, kde udelali soudruzi chybu?
Na druhou stranu podobna kvalita je i v rade dalsich profesi. Jeden prikad, ktery na to sedne jak cosi na hrnec

Nejmenovane mensi severoceske mesto, starosta a vsichni cinovnici radinicni spolu s tajemnikem jdou ve jmenu mesta chlastat, ozraly tajemnik nasledne jede domu a porazi dva chodce, z mista nehody ujede, nasledne vykrikuje cosi o politickem komplotu,  tom ze nevypil ani slzu atd. Police celkem pohotove zajisti nahravku z dohedove kamery na ktere je videt tajemnik potacejici se z mestskeho mazhausu ku svemu vozu.
Starosta nasledne v celostatnim tisku prohlasi, ze nevi co se stalo a tak tajemnik zustane tajemnikem do rozhodnuti NEZAVISLEHO soudu (vsimnete si jak casto se v nasich krajich spolu se slovem soud pouziva pridavne jmeno nezavisly, proc jinde staci slovo soud?), podotykam, ze starosta s tajemnikem chlastal u stejneho stolu , ale jsme bratri a kazdy mame maslo na hlave, ze...

Jak se to vyviji no do dnesniho dne nezavisly soud nerozhodl a to tomu  za chvili budou dva roky.

Ano meli bychom zacit pojmenvavat problemy....



 

 



Další informace o konferenci Hw-list