Navrh DPS

Milan Horák stranger@tiscali.cz
Pátek Prosinec 1 11:23:06 CET 2006


Zdravím,

třaba se neozvali proto, že od pondělka rozjíždějí výrobu toho měřáku a
na tyhle věci nemají čas ;-)

Milan

Tomáš Tomáš napsal(a):
> Pokusim se to popsat.
> Kreslil jsem presny nerak spotrebovane energie s nejakym ADExxxx a tremi mericimi trafy a dalsimi cca 150 soucastkami, puvodne to bylo jedno schema a melo se to vejit na jednu DPS.  Nicmene nastal problem jak to nacpat do prislusne krabicky na listu a pritom dodrzet izolacni vzdalensoti. Rozhodli jsme se trafa a s tim souvisejici bizuterii predelat na druhy DPS a vse spojit konektorem. 
> Zalozil jsem v projektu nove schema a prislusne soucastky a konektory dokreslil/prekreslil. Pak jsem zalozil v projektu druhou desku DPS a predpokladal, ze mi to na desku A automaticky vrazi soucastky z schamatu A a na B z soucastky z scamatu B, nicmene ono mi to vse nacpe na desku A.
> 
> Obratil jsme se na ceskeho distributora s dotazem a oni ze nam poradi at posleme projet, projekt jsme poslali a od te doby mlci , bud si s tim neporadili nebo zjistili, ze nase licence pochazi primo z USA a oni z toho nic nemeli :-)
> 
> Podle meho nejkde o nic zasadniho a je to dost trivialni pozadfavek jen nevidim neco jednoducheho. 
> Tyden jsme se trapil s tim jak ve schematu posunout soucastku i s vyvodama a pritom to je tak trivialni, holt nekdy chybi ta jednoducha informace. :-)
> 
> Dekuji




Další informace o konferenci Hw-list