Asus wl-330b

mjfox@centrum.cz mjfox@centrum.cz
Pátek Únor 25 08:07:23 CET 2005


Jeste jeden zajimavej poznatek - ethernet konektor neni oddelenej trafickem (coz by ale nemelo vadit, pokud bude zarizeni na druhym konci kabelu to traficko mit).

P.K.
______________________________________________________________
> Od: <mjfox@centrum.cz>
> Komu: <hw-list@list.hw.cz>
> Datum: Fri, 25 Feb 2005 07:52:14 +0100
> Předmět: Asus wl-330b
>
> Vcera mi prisel ten HW AP, tak jsem delal nejaky pokusy a uplne nakonec jsem to rozdelal abych se podival dovnitr (zajimalo me, jestli se tam da nejak jednoduse pripojit externi antena) a docela me prekvapilo, ze uvnitr je takovy prazdny misto, kde mel zrejme bejt nejakej svab pro step-down menic. Ale neni. Je k tomu sitovej adapter na 4V/1A nebo se to da napajet primo z USB portu (jinak primo na stitku toho WL-330B je udaj 5V/1A).
> 
> Jinak kdybyste to nekdo chteli koupit, tak na i4.cz to maj za 940,- vcetne DPH (verze bez konektoru) nebo za asi 1250,- (verze s konektorem).
> 
> Rozdelat se to da uplne jednoduse, sundaj se dve gumovy nozicky na strane u konektoru a pod nima jsou dva sroubky. Pak se to da jednoduse rozdelat a to bez ztraty zaruky - da se to opet jednoduse slozit.
> 
> Jinak je to fakt mrnavy - prirovnani ke kredit karte je trefny (akorat je to samozrejme tlustsi).
> 
> Vnitrni antenky to ma dve - takovy plisky prilepeny v krytu, pacickama dolejhaj na tistak, na to samy misto by sla pripojit i externi antenka. Nebo je tam mrnavej konekturek, ale ten je fakt mrnavej.
> 
> Kdyby byl zajem, udelam fotky a vystavim na web.
> 
> P.K.
> _______________________________________________
> HW-list mailing list - sponsored by www.HW.cz
> Hw-list@list.hw.cz
> http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list



Další informace o konferenci Hw-list