Pajeni bezolovnatou smesi SN AG CU
Petr Zahradnik
clexpert@clexpert.cz
Čtvrtek Prosinec 1 22:02:10 CET 2005
Puvodni zprava ze dne 1.12.2005:
> zdravim, kdyz uz se tu resi to bezolovnate pajeni, jak se ta pajka
> vlastne chova? V cem je rozdil mezi klasickou pajkou? Nejde mi o
> slozeni ani vlastnosti, ale o chovani pri pajeni. Jsem tu tak
> vypozoroval, ze "tece" v mensim rozsahu teplot a co jeste?
Vyssi teplota taveni o 20-45 stupnu Celsia. Horsi smacitelnost. Horsi
roztekavost. Snizeni zivotnosti pajeciho hrotu. Oxidace pajeciho hrotu
a tim padem ztrata prilvanosti pajky na hrot.
Petr Zahradnik, pocitacovy expert
==========================================================
Petr Zahradnik, Computer Laboratory
Obvodova 740/14, 400 07 Usti nad Labem
telefon: 475 501 627, mobil: 602 409 601, fax: 475 511 338
web: http://www.clexpert.cz, e-mail: clexpert@clexpert.cz
ICQ: 21215917, MSN: clexpert@clexpert.cz
==========================================================
Další informace o konferenci Hw-list