Re: protizlodějské opatření

Jan Kuba jan.kuba@seznam.cz
Úterý Říjen 5 18:02:34 CEST 2004


  ----- Original Message ----- 
  From: Tomáš Vymětal 
  To: [HWnews] 
  Sent: Monday, October 04, 2004 8:44 PM
  Subject: Re: protizlodějské opatření


  No co vím, tak podobné hračky jsou, mimo slzných sprejů, k dispozici pouze armádě a policii, jinak má být použití nelegální.

  Ono jaksi vniknutí do objektu je taky nelegální. Jde o to co je nelegální víc. Jestli rozbitá výloha ,  škoda za 250000Kc, nebo použití slzáku....
  Při troše snahy lze slzny granátek opravdu ziskat i elektrickou roznětkou...internet, inzeráty...možností opravdu mnoho.


   Doma se mi kdysi válelo pár paintballových kuliček se slzákem, ani nevím kam přišly. Jestli si v archivu přečtete celej thread, zjistíte, že v něm nejde o to zloděje odlákat z již otevřeného krámu, alébrž je v něm udržet co nejdéle, nejlépe bez jakékoliv konfrontace s majitelem, případně s možností dálkového ovládání z budovy, kde je možnost sledování přes kamerový systém.

  Už vidím zloděje po zásahu "slzákem" jak zdrhá, případně odjíždí autem. I kdyby v autě někdo čekal (nezasažen) ti zasažení asi budou chtít do nemocnice. Nicméně příště se už se nikam neodváží, nebo se naopak vybaví maskami.

  No nic, myslím, že tohle bych zdůvodnil, zvlášť pokud ten krám byl udělanej několikrát za sebou a policajti vždy přijeli s křížkem po funuse...

  Honza
   

------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: http://list.hw.cz/pipermail/hw-list/attachments/20041005/8d0be70a/attachment-0001.htm 


Další informace o konferenci Hw-list