ATX zdroj

Libor Kavan lkavan
Středa Březen 17 14:55:35 CET 2004


Zdravim, kolezi.
Doted jsem si hral s BS2 od PARALLAXU (www.parallaxinc.com) a az jsem dosel na konec pameti a chtel jsem prejit na BS2P padl muj zrak na sortiment TIGER od firmy WICKE (www.wicke.de) - na zadni strane obalky vetsiny ELEKTORU. Za podobnou cenu nabizeji neporovnatelne vyssi parametry co se pameti a dalsich parametru tyce (RTC primo na cipu, analogove vstupy rovnez...). Chtel bych odpoved na otazku:
- Je ten jednocip TIGERod WICKE opravdu tak dobry ? BS2 od PARALLAXU ma komfortni Basic, taktez jeho programovaci prostredi je prima, spickovy manual, jenze jsou tam jenom 4x 2k EEprom pro program. A to se musi prepinat, takze se nedaji volat (asi) subrutiny z jedne banky do druhe. Ten TIGER dokonce inzeruje jakysi multitasking, neni to moc komplikovane ? Mate nekdo s tim TIGERem zkusenosti?

Prosim nekamenujte mne za to ze pouzivam tyhle drahe komponenty - nemam cas se ucit do zakladu MCU a jejich zaludnosti pri programovani. Prosim NEODPOVIDEJTE mi stylem "Ja bych to napsal pro ATMEL, PIC, ... " Dekuji.


zdravim - regards - tschuess
Ing. Ladislav Krucinsky
specialista servisu
LINDE - MH.CZ




Další informace o konferenci Hw-list