doplněk k FlashDisku

mjfox@centrum.cz mjfox@centrum.cz
Pátek Prosinec 3 11:20:57 CET 2004


Myslim, ze nic takoveho neexistuje a to hned z nekolika duvodu:

1) MP3 prehravac musi byt v malem kapesnim provedeni a mit tak nejak celistvy tvar - neumim si predstavit, ze by nekdo chtel mit v kapse krabicku, do ktere se bude strkat druha krabicka... jine provedeni asi nepada v uvahu vzhledem k tomu, ze kazdy USB disk ma jiny tvar a proto byva problem ho nekdy zasunout i do portu v PC --> takze obvykle s "USB klicenkou" dostanete i prodluzovaci kablik USB

2) Prodavaji se USB disky kombinovane s MP3 prehravacem - jeden takovy mam doma (Apacer Steno VA210 128MB), takze je skoro nesmysl vyrabet a prodavat zrovna to, co byste chtel.

3) Kdyz uz by se to prodavalo, tak by to rozhodne nebylo levne --> maloseriova vyroba a mala poptavka na trhu.

Nedavno jsem jmenovany MP3 prehravac kupoval svoji skoro-polovicce k svatku, takze mam docela prehled (vybiral jsem dlouho).

P.K.

______________________________________________________________
> Od: "Krucinsky Ladislav" <ladislav.krucinsky@linde-mh.cz>
> Komu: "HW-news" <hw-list@list.hw.cz>
> Datum: Fri, 3 Dec 2004 10:59:20 +0100
> Předmět: doplněk k FlashDisku
>
> Zdravíčko.
> Dotaz směřovaný na mládež fandící MP3 přehrávačům (snad se najdou).
> Mám firemní 1GB Flash Disk s USB2.0 rozhraním. Jelikož mi tam vždycky pár set mega zbývá, táži se, zda neexistuje nějaký levný adapter bez vnitřní paměti (proto píšu levný) do kterého bych strčil FlashDisk, baterku a sluchátka a přehrával si MP3 ? Kdyby to mělo i tuner, to by byla věc. 
> Na netu jsem pátral, jsou tam mraky přehrávačů s kapacitou zpravidla 128MB, narazil jsem na jediný který byl bez paměti ale zase uměl jenom nějaké paměťové karty, nikoliv USB. Nemáte někdo lepší přehled ?
> Děkuji. 
> 
> zdravim - regards - tschuess
> 
> Ing. Ladislav Krucinsky
> specialista servisu
> Linde MH-CZ
> Tel.:+420 602 213 486



Další informace o konferenci Hw-list