<div dir="ltr"><div dir="ltr">ne 17. 4. 2022 v 16:52 odesílatel Petr Simek <<a href="mailto:psimek@jcu.cz">psimek@jcu.cz</a>> napsal:<br></div><div class="gmail_quote"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left:1px solid rgb(204,204,204);padding-left:1ex">> Blbé je, že když se to v jednom zátahu nerozpustí, tak to hned zase začne <br>
> krystalizovat. Takže pokud by se to nahřívalo sluncem, tak by to v noci zase <br>
> vydávalo teplo a krystalizovalo.<br>
<br>
Na to jsem taky narazil - kdyz se to dobre a poradne neprohreje<br>
tak to zacne pomalicku zase krystalizovat, skoro to neni znat<br>
ale po par dnech to clovek najde jak v tom plave "kamen" uvnitr.<br></blockquote><div><br></div><div>Stejná zkušenost, vařil jsem to v hrnci jak polívku. Když se to ohřálo málo, tak to zase ztuhlo.</div><div><br></div><div>P.K.</div></div></div>