<div dir="auto">Aj na panvici sa da dosiahnut iste "napenenie" vajicka (volske oko, prazenica) a to tak, ze peciete pomaly a prikryte bez miesania. Objemovo aj 3-nasobok.<div dir="auto"><br></div><div dir="auto">Vysvetlujem si to tak,  ze ked sa zohrieva "v objeme" tak to viacej peni. Na panvici to ale trva radovo dlhsie.<br><div dir="auto"><br></div></div></div><br><div class="gmail_quote"><div dir="ltr" class="gmail_attr">Dňa po 5. 4. 2021, 0:21 Josef Dvoracek <<a href="mailto:josef.dvoracek@gmail.com">josef.dvoracek@gmail.com</a>> napísal(a):<br></div><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Aha, to je nejspíše vysvětlení, proč u vejce (rozmíchaného a <br>
rozklepnutého) v mikrovlnce dochází k expanzi a napěnění.<br>
<br>
jd<br>
<br>
On 04. 04. 21 16:28, Dodo Racek wrote:<br>
> Zltok obsahuje cholesterol a tuky. Tie maju mensiu tepelnu kapacitu a <br>
> teda sa omnoho rychlejsie zohreju na vyssiu teplotu.<br>
> Mikrovlny zohrievaju tuky omnoho rychlejsie ako vodu.<br>
><br>
_______________________________________________<br>
HW-list mailing list  -  sponsored by <a href="http://www.HW.cz" rel="noreferrer noreferrer" target="_blank">www.HW.cz</a><br>
<a href="mailto:Hw-list@list.hw.cz" target="_blank" rel="noreferrer">Hw-list@list.hw.cz</a><br>
<a href="http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list" rel="noreferrer noreferrer" target="_blank">http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list</a><br>
</blockquote></div>