<html>
  <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
  </head>
  <body>
    <p>no on to, myslim, p. Fucik psal v kontextu mikrovlnkovani..
      Vareni je jasne..</p>
    <p>jd<br>
    </p>
    <div class="moz-cite-prefix">On 05. 04. 21 14:55, Pavel Hudecek
      wrote:<br>
    </div>
    <blockquote type="cite"
      cite="mid:6S.MP5ng.4MCz1C3H7pT.1WQmZa@seznam.cz">
      <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
      <meta name="Generator" content="Microsoft Word 15 (filtered
        medium)">
      <style>@font-face
        {font-family:"Cambria Math";
        panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0cm;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri",sans-serif;}a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;}div.WordSection1
        {page:WordSection1;}</style>
      <div class="WordSection1">
        <p class="MsoNormal">Normálně se vždycky propichoval vzduchovej
          vak, aby vajíčko při běžném vaření ve vodě neprasklo. To
          funguje. Propichovat někde jinde mi přijde jako blbost:-)</p>
        <p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
        <p class="MsoNormal">PH</p>
        <p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
        <div
          style="mso-element:para-border-div;border:none;border-top:solid
          #E1E1E1 1.0pt;padding:3.0pt 0cm 0cm 0cm">
          <p class="MsoNormal" style="border:none;padding:0cm"><b>Od: </b><a
              href="mailto:josef.dvoracek@gmail.com"
              moz-do-not-send="true">Josef Dvoracek</a><br>
            <br>
            <o:p></o:p></p>
        </div>
        <p class="MsoNormal"> > vejce propíchnuté jehlou ... prošla
          žloutkem</p>
        <p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
        <p class="MsoNormal">Máte to opravdu vyzkoušené? Myšlena je
          jehla na šití, tj, v podstatě o </p>
        <p class="MsoNormal">zanedbatelném průměru, nebo nějaká
          silnější?</p>
        <p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
        <p class="MsoNormal">Mám experimentálně potvrzeno, že vejce,
          propíchnuté pouze (!) na úroveň </p>
        <p class="MsoNormal">bílku vybuchuje přibližně stejně, jako
          vejce nepropíchnuté. A vzhledem k </p>
        <p class="MsoNormal">rychlosti expanze jsem neměl dojem, že by
          milimetrový otvor mohl něco </p>
        <p class="MsoNormal">změnit, ale nevěděl jsem o Vámi zmiňované
          nutnosti propíchnutí žloutku..</p>
        <p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
        <p class="MsoNormal">jd</p>
        <p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
        <p class="MsoNormal">On 05. 04. 21 9:16, Jindrich Fucik wrote:</p>
        <p class="MsoNormal">> Na druhou stranu vejce propíchnuté
          jehlou tak, aby jehla udělala dírku </p>
        <p class="MsoNormal">> do skořápky a prošla žloutkem, už
          nebouchne. Ale na talíři není hezké, </p>
        <p class="MsoNormal">> je takové zamíchané.</p>
      </div>
      <br>
      <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
      <pre class="moz-quote-pre" wrap="">_______________________________________________
HW-list mailing list  -  sponsored by <a class="moz-txt-link-abbreviated" href="http://www.HW.cz">www.HW.cz</a>
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Hw-list@list.hw.cz">Hw-list@list.hw.cz</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list">http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list</a>
</pre>
    </blockquote>
  </body>
</html>