<html xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40"><head><meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=utf-8"><meta name=Generator content="Microsoft Word 15 (filtered medium)"><style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:"Cambria Math";
        panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0cm;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri",sans-serif;}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;}
@page WordSection1
        {size:612.0pt 792.0pt;
        margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style></head><body lang=CS link=blue vlink="#954F72" style='word-wrap:break-word'><div class=WordSection1><p class=MsoNormal>To znám taky:-)</p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal>Musí se pečlivě všechny nakrojit, radši z více stran. Navíc na ně používám program, kde se napřed rozehřejou s mikrovlnama na max, v zapékací míse pod pokličkou s trochou vody, pak odkryju, další krok má 300W a 50% gril a nakonec jen gril naplno. Chutnaj i kočce.</p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal>PH</p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><div style='mso-element:para-border-div;border:none;border-top:solid #E1E1E1 1.0pt;padding:3.0pt 0cm 0cm 0cm'><p class=MsoNormal style='border:none;padding:0cm'><b>Od: </b><a href="mailto:butan@centrum.cz">Lubor Otta</a><o:p></o:p></p></div><p class=MsoNormal>Také doplním své zážitky s mikrovlnkou.</p><p class=MsoNormal>Mně několikrát vybuchly jedlé kaštany, a to tak že se rozpadnou na </p><p class=MsoNormal>drobky. Pokud jsou v igelitovém pytlíku ten většinou nerozstřelí, a </p><p class=MsoNormal>drobky tedy zůstanou pohromadě.</p><p class=MsoNormal>Lubor</p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal>Dne 5.4.2021 v 9:16 Jindrich Fucik napsal(a):</p><p class=MsoNormal>> Na druhou stranu vejce propíchnuté jehlou tak, aby jehla udělala dírku </p><p class=MsoNormal>> do skořápky a prošla žloutkem, už nebouchne. Ale na talíři není hezké, </p><p class=MsoNormal>> je takové zamíchané. </p></div></body></html>