<html>
  <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
  </head>
  <body text="#000000" bgcolor="#FFFFFF">
    <p>    Já tomu nerozumím. Nejprve se těm blechám topí, pak se řeší
      silikagel,</p>
    <p> pak se řeší topení silikagelu aby vyschl, mezi tím hlídání
      vlhkosti a kdo ví,</p>
    <p>co ještě.<br>
    </p>
    <p>    Proč se těm blechám nemůže topit peltiérem? Na chladící
      straně se</p>
    <p>vlhkost vysráží sama a může odkapat hadičkou. Vzhledem k povaze</p>
    <p>rosného bodu bude výsledná vlhkost dlouhodobě stabilní.</p>
    <p><br>
    </p>
    <p>Honza<br>
    </p>
    <p><br>
    </p>
    <br>
    <div class="moz-cite-prefix">Dne 23.10.2017 v 10:32 hwnews
      konference napsal(a):<br>
    </div>
    <blockquote type="cite"
cite="mid:CAFMbtH80qfm_KVRfwxsqwxmX-Y2xse2m1aXK+7mznofqdFhzXQ@mail.gmail.com">
      <div dir="ltr">ne klasicky silikagel v suchem stavu je bily
        napruhlednely...se vzrustajicim objemem vody je stale bily, ale
        stava se matnym/mlecnym
        <div><br>
        </div>
        <div>To o cem mluvite je specialne upraveny silikagel s obsahem
          chloridu kobaltnateho, ktery je indikatorem "nacucanosti",
          ktery je v suchem stavu modry a po nacucani se meni na ruzovy.
          Ten upraveny se nepouziva v celem objemu...staci par kulicek v
          celem objemu.</div>
        <div><br>
        </div>
        <div>Hmotnosti zvazene mam - to jsem uz psal.</div>
        <div><br>
        </div>
        <div>RV</div>
        <div><br>
        </div>
      </div>
      <div class="gmail_extra"><br>
        <div class="gmail_quote">Dne 23. října 2017 10:18 pyjan <span
            dir="ltr"><<a href="mailto:pyjan@tiscali.cz"
              target="_blank" moz-do-not-send="true">pyjan@tiscali.cz</a>></span>
          napsal(a):<br>
          <blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0
            .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Suchý
            silikagel je bílý, mokrý růžový.  Můžete si ho zvážit a 
            víte kolik vody nasál. nejlépe se vysušuje v elektrické
            troubě, ne v mikrovlnce. Po vysušení udělejte kontrolní
            vážení.  To je praxe před 80ti lety, kdy se sušil vzduch pro
            pneumatickou regulaci.
            <div class="HOEnZb">
              <div class="h5"><br>
                ______________________________<wbr>_________________<br>
                HW-list mailing list  -  sponsored by <a
                  href="http://www.HW.cz" rel="noreferrer"
                  target="_blank" moz-do-not-send="true">www.HW.cz</a><br>
                <a href="mailto:Hw-list@list.hw.cz" target="_blank"
                  moz-do-not-send="true">Hw-list@list.hw.cz</a><br>
                <a href="http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list"
                  rel="noreferrer" target="_blank"
                  moz-do-not-send="true">http://list.hw.cz/mailman/list<wbr>info/hw-list</a><br>
              </div>
            </div>
          </blockquote>
        </div>
        <br>
      </div>
      <br>
      <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
      <br>
      <pre wrap="">_______________________________________________
HW-list mailing list  -  sponsored by <a class="moz-txt-link-abbreviated" href="http://www.HW.cz">www.HW.cz</a>
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Hw-list@list.hw.cz">Hw-list@list.hw.cz</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list">http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list</a>
</pre>
    </blockquote>
    <br>
  </body>
</html>