<div dir="ltr"><div class="gmail_extra"><div class="gmail_quote">Dne 2. prosince 2013 11:10 Jaroslav Lukesh <span dir="ltr"><<a href="mailto:lukesh@seznam.cz" target="_blank">lukesh@seznam.cz</a>></span> napsal(a):<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Nechápu proč zatěžovat zesláblý organismus neužitečnou kyselinou, když stačí koupit kyselinu askorbovou potravinářskou, lžičku do půllitru horkého čaje, pomalu usrkovat, mezitím vychladne tak, že tu zbývající půlku už pak vypijete (pokud to neděláte večer, tak večer zopakovat) a ráno už o ničem nevíte.<br>
</blockquote></div><br></div><div class="gmail_extra">To snad je lepší brát vitamín C (= kyselina askorbová) třeba v tabletách s postupným uvolňováním. Vitamínu C totiž škodí teplo, takže nasypat ho do horkého čaje je tak trochu blbý nápad. Asi se tam nerozloží hned a všechen, ale proč to vůbec dělat...<br>
<br></div><div class="gmail_extra">P.K.<br></div></div>