<div dir="ltr"><div class="gmail_extra"><div class="gmail_quote">Dne 22. listopadu 2013 6:29 Glajc Pavel <span dir="ltr"><<a href="mailto:pavel.glajc@del.cz" target="_blank">pavel.glajc@del.cz</a>></span> napsal(a):<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

Jen pár pro a proti:<br>
1.Plyn ano, maso pečené v plynové troubě je jiná chuť , oheň je oheň. Rychlejší odezva při regulaci vařiče. Teda pokud nemáte indukci. Sklokeramika nevím, nikdy jsem ji neměl. </blockquote><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
Proti: cukroví v plynové troubě téměř nejde, nebo jen s omezeními. To samé piškoty, bábovky. Ale pokud si na bábovku nepotrpíte nebo ji donese tchyně.....<br></blockquote><div><br></div><div>To aby měl člověk dvě trouby, plynovou na maso, elektrickou na cukroví a bábovky ;-)</div>
<div><br></div><div>Na vaření je IMHO lepší plyn, protože nemá setrvačnost jako elektrická plotýnka, na pečení je IMHO rozumnější elektrika, protože je menší riziko připálení.</div><div><br></div><div>Plynovou přípojku bych nerušil, stejně jako třeba telefonní linku, kabelovku apod. - prostě všechno, co do bytu / baráku už vede, tak bych zachoval i když pro to teď zrovna nemám využití. Pokud je to odpojené, tak to chleba nežere a v budoucnu bude jednodušší to jen připojit než znova budovat.</div>
<div><br></div><div>P.K.</div></div></div></div>