<html><body>Zdravím,<br><br>nemusí být alergický na maso, ale třeba při vysokých koncentracích kys. močové se maso nejí / omezuje.<br>U chleba nemusí vadit pouze lepek, ale také vysoký glykemický index.<br><br>Honza<br><p><br>---------- Původní zpráva ----------<br>Od: Na &lt;navrhpcb@gmail.com&gt;<br>Datum: 2. 12. 2012<br>Předmět: Re: domaci pekarna</p><br><blockquote>Ad zadny chleba, mohu vas ujistit, ze prestat se ladovat obilninami lze zvladnout pomerne snadno, sam jsem tomu neveril jak je to snadne a po mesici uz na cokoliv z obili jsem nemel chut :-) <br><br>zadnou alergii na lepek ani na nic jineho nemam, jen jsem to chtel otestovat.<br><br>Mimochodem, znate nekoho alergickeho na maso? Ja ne :-) ale urcite je x duvodu proc konzumovat chleba: je to levne, pohodlne, "normalni" :&gt;)<br><br>Odesláno z iPadu<br><br>26. 11. 2012 v 13:58, RV &lt;vicek.radek@cpost.cz&gt;:<br><br>&gt; Tak pokud pominu to, ze puvodne slo o pekarnu pro bezlepkare (coz samo o sobe dost veci vysvetluje) tak je x pripadu kdy rozhodne byde lepsi nejaky chleba nez zadny chleba.<br>&gt; Treba na chalupe kdyz vam dojde se nemusite sebrat a jet pro chleba nekam do kramu a nebo i kdyz Vam v nedeli vecer dojde a nemate rano pro deti na snidani. Ten upecenej z drozdi bude aspon cerstvej a bez cestovani nekam do vecerky nebo Tesca.<br>&gt; <br>&gt; Radek Vicek<br>&gt; <br>&gt; <br>_______________________________________________<br>HW-list mailing list  -  sponsored by <a href="http://www.HW.cz">www.HW.cz</a><br>Hw-list@list.hw.cz<br><a href="http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list">http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list</a></blockquote></body></html>