Tu je pekne vysvetleny princip cinnosti elektronickych "zmakcovacov" vody.<br><a href="http://www.powel.sk/?content=descaler.princip">http://www.powel.sk/?content=descaler.princip</a><br><br><div class="gmail_quote">
2010/4/25 Pavel Kadečka <span dir="ltr"><<a href="mailto:pavel.kadecka@gmail.com">pavel.kadecka@gmail.com</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); padding-left: 1ex;">
2010/4/25 gatilo <<a href="mailto:gatilo@centrum.cz">gatilo@centrum.cz</a>>:<br>
> Na varnou konvici, aplikuju cca jednou mesicne lzici octa. Na pracku<br>
> by to melo fungovat taky.<br>
<br>
Bohužel, ocet sice zbaví konvici usazenin, ale hned další uvařená voda<br>
má v sobě "bílej logr" a jelikož pijem rozpustný kafe (nebo čaj), tak<br>
jsme zvyklí dopíjet do dna (a tam je ten logr).<br>
<font color="#888888"><br>
P.K.<br>
</font><div><div></div><div class="h5">_______________________________________________<br>
HW-list mailing list - sponsored by <a href="http://www.HW.cz" target="_blank">www.HW.cz</a><br>
<a href="mailto:Hw-list@list.hw.cz">Hw-list@list.hw.cz</a><br>
<a href="http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list" target="_blank">http://list.hw.cz/mailman/listinfo/hw-list</a><br>
</div></div></blockquote></div><br>