Budu-li mít dobre izolovany prostor (=autochladnicka), tak pri umisteni zmrazeneho jidla do nej se bude jidlo rozmrazovat pouze do te doby nez se teploty vzduchu v chladnicce a jidla vyrovnaji. A pokud je prostor maly, tak klidne muzem dosahnout zapornych hodnot, ktere budou rust jen pomalu.<br>
<br>Zatimco pokud mame v prostoru teleso o trvale teplote 11 stupnu, tak se bude rozmrazovat porad a jidlo se rozmrazi rychleji.<br><br>Myslim ze tazatelovi slo o to, zda je peltier v autolednicce principialne schopen dosahnout mensi teploty nez 11 stupnu.<br>
<br>JD<br><br><div class="gmail_quote">2009/5/11 Kručinský Ladislav <span dir="ltr"><<a href="mailto:ladislav.krucinsky@linde-mh.cz">ladislav.krucinsky@linde-mh.cz</a>></span><br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
<div>
<div dir="ltr" align="left"><span><font color="#008000" size="2" face="Arial">Zkušenost nemám ale úvaha je zjevně chybná v jednom bodě -
pro rozmrazování je podstatný rozdíl teplot, jinak řečeno, každý stupeň je
dobrý. Takže v zapnuté chladničce vydrží zmrzlé delší dobu, než kdybyste je dal
do izolovaného prostoru ketrý ale bude mít teplotu +30°C.</font></span></div>
<div> </div></div></blockquote></div><br clear="all"><br>-- <br>// Josef Dvořáček - josé<br>// mobil: 608 563 558<br>// jabber: <a href="mailto:josef.dvoracek@jabber.cz">josef.dvoracek@jabber.cz</a><br>// email: <a href="mailto:josef.dvoracek@gmail.com">josef.dvoracek@gmail.com</a><br>
// #ICQ: 408 166 983<br>