OT: vanocni darky dodatecne - papinak na elektriku nebo jinej zazracnej hrnec ?
Pavel Hudeček
edizon na seznam.cz
Pátek Prosinec 30 12:47:24 CET 2022
Přesně tohle dělal můj nájemník, když byl půl roku ve Vietnamu a říkal
že super, ochutnal všechno včetně různých hadů atd.
PH
Dne 30.12.2022 v 10:51 Jindrich Fucik napsal(a):
> Já k tomu mám ještě třetí:
> 3. Jez to co místní, tam kde místní
>
> (potažmo - vyhejbej se hotelové stravě, která se snaží vypadat jako
> strava v Evropském hotelu. To nikdy nepřináší nic dobrého)
>
> Dne 29.12.2022 v 22:08 Jirka Mww napsal(a):
>> Naší monteri, co jezdili do exotických zemí, měli dvě pravidla:
>> 1.Nenahlizet do kuchyně
>> 2.Neptat se, z čeho to jídlo je
>>
>> Pokud vím, všichni se v klidu dozili důchodu.
>>
>> Dne čt 29. pro 2022 18:53 uživatel Pikulik <picom na volny.cz
>> <mailto:picom na volny.cz>> napsal:
>>
>> Tak to doufám nejíš ani žádné uzeniny, paštiky, šunkové pěny, ...
>>
>> Kontrolní otázka. Kde skončí prošlé balíčkované maso, salámy a další
>> masné výrobky, které se neprodají ?
>>
>> Dne 29.12.2022 v 14:48 Petr Labaj napsal(a):
>> > Přesně. Technicky bych mohl sežrat cokoli jedlého, ale
>> psychicky ne.
>> > A právě z podobných důvodů, jako je v tom příběhu z vojny, nežeru
>> nic, o
>> > čem explicitně nevím, co to je.
>> > Můj přístup je, že raději hlad než konzumace neznámé stravy.
>> >
>> > PL
>> >
>> > *********************
Další informace o konferenci Hw-list